Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Paradise Lost: Bielak ismét odatette magát

0321plostcovKözzétette új lemeze, a The Plague Within borítóját a brit Paradise Lost. Greg MacKintoshék friss albuma az előzetes ígéretek szerint sokakat meglep majd, mivel egyes részleteiben a csapat rég homályba veszett death metalos gyökereiig ás vissza.

Egy nagynevű lengyel művész, Zbigniew M. Bielak készítette a Paradise Lost új albuma, a június 2-án megjelenő The Plague Within borítóját. Bielak azelőtt többek között a Watain, a Ghost vagy az Entombed A.D. munkáin dolgozott. Maga a banda egyébként a londoni Orgone stúdióban, Jaimie Gomez Arellano producer (Ghost, Ulver, Cathedral, Angel Witch) segédkezése mellett melózott az új albumon. „Más megközelítéssel készítjük ezt a lemezt, méghozzá úgy, hogy a NAGYON korai időszakunk stílusát ötvözzük az utóbbi pár évben érvényesülővel", mondta nemrég az anyagról Nick Holmes énekes, aki a Bloodbath új lemezén, a Grand Morbid Funeralon huszonegynéhány év után ismét elővette a fiókból a hörgős hangját. „Egy nagyon sötét, mégis dallamos albumot készítettünk, de ezúttal számos dal rendelkezik egyfajta death metalos ízzel, és ez már nagyon-nagyon régóta nem volt jellemző a Paradise Lostra."

Korábban Adrian Erlandsson is azt rebesgette, hogy a rajongókat akár meglepetések is érhetik majd a The Plague Within hallatán. „Szerintem páran meg fognak lepődni… Egyelőre nem tudok konkrétumokat mondani a dalokról, mert ezek még csak demók, de például az éneket tekintve is vegyes a kép. Bizonyos részletek lehetséges, hogy súlyosabbak lesznek a Tragic Idolon hallottaknál”, fogalmazott pár hónappal ezelőtt a dobos egy interjúban.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 zsileep 2015-03-21 10:16
Őrületes dolgokat csinál a csávó, az új Mayhem illusztrációi is elképesztőek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.