Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pantera: „Jó lenne játszani pár koncertet néhány vendéggel”

Egyes vélekedések szerint Rex Brown kizárólag azért írta meg memoárjait a Pantera időszakból, hogy a könyv bevételeiből is enyhítse a Texas állammal szemben felhalmozott tetemes adóhátralékokat. A basszer természetesen tagadja mindezt.

A USA Today tavalyi értesülései szerint Rex egész pontosan 449.567 dollárral, azaz aktuális árfolyamon számítva nagyjából 105 millió forinttal tartozik az amerikai államnak, amit a 2008 óta be nem fizetett adókból és az ezekre rakódott büntetésekből sikerült felhalmoznia. Mindez azt eredményezheti, hogy a kormányzat innentől fogva akár inkasszálhatja is a basszusgitáros Panterából máig szépen csordogáló jövedelmeit, amennyiben Rex nem mutat fizetési hajlandóságot. Rex természetesen mindezt tagadta az MTV Hive-nak adott interjújában. „Ez egy komplett baromság, nem írtam volna meg egy könyvet csak a pénzért. Szerintem mindannyiunknak akad némi adóhátraléka, de ez csak a menedzsment bénasága miatt halmozódott fel. Már vagy negyven-ötven interjút adtam a könyv kapcsán, és senki sem kérdezett eddig az adókról…” Arra a felvetésre, hogy ennek bizonyára az az oka: az újságírók nem néztek elég alaposan utána a Google segítségével Rex aktuális ügyeinek, a basszer azt felelte: nem erről van szó. „A kölykök a blogjaikban azt írnak, amit akarnak, és az emberek elhiszik ezeket. Én nem olvasom ezeket, rohadtul nem érdekelnek.”

Az interjúban természetesen ismét előkerült kedvenc gumicsontunk, a Pantera lehetséges újjáalakulása is. „Fogalmazzunk úgy, hogy sosem mondom azt, hogy soha, legalábbis abban a vonatkozásban, hogy ismét testvérekként tekintsünk egymásra. Phil Anselmóval már így is ilyen a viszonyunk, Vinnie Paul viszont nem maradt benn a képben. Remek lenne, ha mind leülhetnénk egy szobában, és kitalálnánk, akarunk-e egyáltalán valaha is közösen dolgozni még. De azt nem igazán hinném, hogy Dime nélkül valaha is létezhetne még egy másik Pantera. Szóval ez egy bonyolult történet… Ugyanakkor viszont jó lenne játszani talán pár koncertet néhány vendégsztárral. De újjáalakulás nem lesz. Dime halott, haver.”

 

Hozzászólások 

 
+4 #10 BSND 2013-03-21 18:56
Én szeretem a Panterát, ráadásul nem is láttam élőben, de ennek ellenére azt mondom, hogy hanyagolni kéne ezt az "újjáalakulást".
Ráadásul parkolópályára rakná a Downt is, ami pedig végre felpörögni látszik.
Idézet
 
 
+2 #9 2013-03-21 18:37
Érik az évszázad üzlete, a marketing már hónapok óta pörög.
Idézet
 
 
+3 #8 Draveczki-Ury Ádám 2013-03-21 18:24
Idézet - Pista bá:
volt nekik még egy olyan albumuk,ami (talán nem csak az elfogultság beszél belőlem)igenis odaillő lenne.

Mindegyik anselmós Pantera odaillő, és ott is lesz mind előbb-utóbb - mi már pontosan tudjuk is, melyik mikor. És a Trendkillre sem kell természetesen 2016-ig várni. ;)
Idézet
 
 
+3 #7 xdespisedkidx 2013-03-21 17:32
Szerintem jövőre lesz Far Beyond Driven és GSTK is majd 2016-ban :D. Viszont a Reinventing The Steel is igen csak odabaszós volt.
Idézet
 
 
+2 #6 Pista bá 2013-03-21 17:27
elnézést a két darabban betett hozzászólásért, de túl sokat pofázok,így sikerült elérnem a karakterszám limitet...
Idézet
 
 
+2 #5 Pista bá 2013-03-21 17:26
Amiről igazán szívesen olvasnék,az a Klasszikushock rovatba illene igazán.Igaz,hogy ott már szerepel a Cowboys From Hell és Vulgar Display Of Power albumuk is,de ne feledkezzünk el arról se,hogy volt nekik még egy olyan albumuk,ami (talán nem csak az elfogultság beszél belőlem)igenis odaillő lenne.Nem mai gyerek vagyok már(sajnos) így emlékszek rá,hogy annak idején a Far Beyond Driven albumuk megjelenése után sokan a rajongóik közül is temették a zenekart,mondvá n,hogy mintha vesztettek volna a lendületből,ez már a kifáradás első jele,stb. Megjegyzem az az album is nagyon jó kis album és nagyon jó nóták sorakoznak rajta és ha valaki gyengébbnek is érzi,ez csupán amiatt lehet,mert a Pantera felállított egy nagyon magas mércét önmaga számára a két előző albumával és a rajongók már természetesnek vették,hogy újabb mérföldkő következik.Persze meg is kapták az újabb mérföldkövet is a kételkedők,csup án várniuk kellett rá a The Great Southern Trendkill album megjelenéséig.Az az album olyan volt,mint egy igazi fejberúgás...de a javából :) Egy szó mint száz,szívesen olvasnék a The Great Southern Trendkill albumról a klasszikushock rovaton belül,már,ha adhatok tippeket a tisztelt íróknak,szerkes ztőknek...
Idézet
 
 
+4 #4 Pista bá 2013-03-21 17:25
Elég gyakran kerül elő a Pantera neve mostanában.Nem is véletlenül,hisz en a 90es évek egyik,ha nem a legmeghatározób b zenekaráról van szó.Mikor a legtöbben elfordultak az igazi húzós (odab@szós) metal felől és mindenféle zenei kísérletekbe fogtak,mikor sok fémzene rajongó is a metal végnapjairól hallucinált,ők egyszer csak megjelentek és szétnyomták a világ arcát a zenéjükkel.De úgy igazán.
Szóval érthető is,hogy ezek után akiknek fontos ez a csapat,nehezen engedik el őket.Én is mindent elolvasok velük kapcsolatban.Mégis sokszor érzem,hogy a felőlük érkező hírek lassan már amolyan "celebpletykák" szintűek.Valamilyen szinten ez érthető is,hiszen egy régóta nem létező bandáról túl sok új hírt hozni nem lehet,legalábbi s olyat nem,ami nem súrolná a fent leírt kategória határait.Viszont,mint mondtam magam is szívesen olvasok róluk...
Idézet
 
 
+6 #3 xdespisedkidx 2013-03-21 13:29
Ezzel a Slipknot hasonlattal csak annyi a gond hogy Corey-ék Paul nélkül is lenyomtak már nem 1 túrnét és fognak is a közel jövőben. A Pantera pedig 2001 augusztus 26-án adta az utolsó koncertjét Japánban Dimebag-el. Ha új Pantera nem is lesz se lemez se semmi, azt azért tető alá hozhatnák ha Vinnie is valahogy megbékülne hogy mondjuk egy Pantera Lives! névvel vagy simán Pantera-ként nyomjanak le akkor már egy két túrnét hogy azok is láthassák a csapatot akik a 90-es években még legóztak aztán végleg letennék a nevet.
Idézet
 
 
+3 #2 interGróf 2013-03-21 10:28
valaki azért vinnyog, hogy legyen, valaki azért, hogy ne legyen újra pantera
kicsit a slipknotra hajaz a dolog, ott is megy a sírás, hogy "már uncsi, hagyják abba" közben meg alig várják a rajongók az új cuccot. szóval mindkét fronton igaz, hogy ha nem csinálják, az a baj, ha csinálják, akkor meg az. pontosabban mindkét szitura fenik a fogukat a trollok :DDDDDDDDD
Idézet
 
 
+8 #1 Pista bá 2013-03-21 10:20
Nem biztos,hogy túl etikus egy zenészt a felhalmozódott adóhátralékairó l faggatni egy interjúban,lévé n,hogy ez a dolog igazából csak rá és Texas államra tartozik.Ha tényleg ilyen mértékű tartozásai vannak,elég baj az neki,reméljük,h ogy sikerül rendeznie majd azt valahogy.A könyvnek meg inkább örüljünk,mintse m azon agyaljunk,hogy most az pusztán anyagi indíttatásból írta,vagy éppen egy angyal jelent meg karddal az ágya felett és dübörgő hangon ráparancsolt: Írj! Tök mindegy miért írta,a mérce itt csakis az lehet:Jó a könyv,vagy sem....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.