Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pantera és Metallica fanatikus az új Conan

Óriási metal fanatikusnak vallja magát egy friss interjúban Conan, a barbár legújabb megszemélyesítője, Jason Momoa. Marcus Nispel filmje a mai napon kerül a magyar mozikba, az Egyesült Államokban már csúnyán megbukott, és a kritikusok is pocsékul fogadták.

Jason Momoa, aki a Stargate Atlantisból és a Trónok harca filmsorozatból lehet ismert itthon, a brit Metal Hammernek adott interjújában elismerte: Panterát, Metallicát és Mudvayne-t hallgatva készült fel arra, hogy belebújjon Robert E. Howard hősének bőrébe.

Az új film egyébként a hírek szerint nem az Arnold Schwarzenegger fémjelezte 1982-es eredeti remake-je, hanem annál sokkal inkább közelíti az eredeti novellák és a későbbi képregények hangulatát. A mozi a komoly várakozások ellenére csúf buktának tűnik, és már most látszik: esélye sincs arra, hogy a tengerentúlon behozza 90 millió dolláros költségvetését. A gyártók és a forgalmazók így most a nemzetközi piacban bíznak. Magyarországon szeptember 1-től játsszák a mozik az új Conant.

Az eredeti film egyébként a metal színtérre is komoly hatást gyakorolt, Basil Poledouris klasszikus zenéjére számos metal muzsikus hivatkozott óriási kamaszkori kedvencként, többek között például Chris Barnes a Six Feet Underből vagy a Rhapsody Of Fire muzsikusai.


Metal Hammer - Conan The Barbarian: Jason Momoa Talks Metal! on MUZU.TV

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.