Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pantera és Metallica fanatikus az új Conan

Óriási metal fanatikusnak vallja magát egy friss interjúban Conan, a barbár legújabb megszemélyesítője, Jason Momoa. Marcus Nispel filmje a mai napon kerül a magyar mozikba, az Egyesült Államokban már csúnyán megbukott, és a kritikusok is pocsékul fogadták.

Jason Momoa, aki a Stargate Atlantisból és a Trónok harca filmsorozatból lehet ismert itthon, a brit Metal Hammernek adott interjújában elismerte: Panterát, Metallicát és Mudvayne-t hallgatva készült fel arra, hogy belebújjon Robert E. Howard hősének bőrébe.

Az új film egyébként a hírek szerint nem az Arnold Schwarzenegger fémjelezte 1982-es eredeti remake-je, hanem annál sokkal inkább közelíti az eredeti novellák és a későbbi képregények hangulatát. A mozi a komoly várakozások ellenére csúf buktának tűnik, és már most látszik: esélye sincs arra, hogy a tengerentúlon behozza 90 millió dolláros költségvetését. A gyártók és a forgalmazók így most a nemzetközi piacban bíznak. Magyarországon szeptember 1-től játsszák a mozik az új Conant.

Az eredeti film egyébként a metal színtérre is komoly hatást gyakorolt, Basil Poledouris klasszikus zenéjére számos metal muzsikus hivatkozott óriási kamaszkori kedvencként, többek között például Chris Barnes a Six Feet Underből vagy a Rhapsody Of Fire muzsikusai.


Metal Hammer - Conan The Barbarian: Jason Momoa Talks Metal! on MUZU.TV

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.