Shock!

január 20.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Ozzy szerint nem ez a legutolsó turnéja: „Bárcsak megértenék az emberek, hogy nem megyek nyugdíjba”

Egyre határozottabban táncol vissza Ozzy Osbourne attól a változattól, hogy jelenlegi turnéja az utolsó lenne a sorban. Eddig is szó volt persze későbbi koncertekről, de most már további turnék sem kizártak…

0208ozzy

Nyáron mi is megnéztük Ozzy Osbourne-t Prágában, illetve Firenzében, a hivatalosan búcsúturnéként futó No More Tours 2 körút keretében, de természetesen nem maradt le végleg semmiről, aki idén nem tudta elcsípni a turnét, hiszen Ozzy 2019 elején ismét az Atlanti-óceán keleti oldalán játszik majd, méghozzá a Judas Priest társaságában (akik ugye júliusban Budapestre is eljutottak). A koncertek sajnos Észak- és Nyugat-Európára korlátozódnak, még osztrák dátum sem lesz: aki a legközelebb akarja elcsípni őket, annak február 13-án Münchenig, az Olympiahalléig kell utaznia.

Könnyen lehet ugyanakkor, hogy még ez sem az utolsó alkalom lesz, amikor viszonylag könnyen elkaphatjuk a decemberben már 70 éves énekest. Ozzy a The Inquirernek nyilatkozva konkrétan azt mondta: nem ez az utolsó turné, hiába az a neve, ami. „Azt fejezem be, amit most csinálok: hogy folyamatosan járom a világot”, szögezte le. „Bárcsak megértenék az emberek, hogy nem megyek nyugdíjba… A nehezen fogható angol kiejtésem tehet róla talán? Az a neve a turnénak, hogy No More Tours, nem pedig az, hogy No More Tours Ever…” Az persze így is biztos, hogy Ozzy a jövőben kevesebbet koncertezik majd, mint az utóbbi években. „Ma már unokáim is vannak, akikkel szeretnék együtt lenni, mert a gyerekeimmel nem töltöttem annak idején annyi időt, mint szerettem volna.”

Maga a következő európai turné egyébként január 30-án indul Dublinban, és március 3-án ér véget Barcelonában. Ozzy zenekarában továbbra is Zakk Wylde gitáros, Rob „Blasko” Nicholson basszer, Tommy Clufetos dobos és Adam Wakeman billentyűs játszik.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.