Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ozzy kezd besokallni Lady Gagától

„Lady Gagának egy kis szünetet kellene tartania", nyilatkozta Ozzy Osbourne a UsMagazine.comnak, bár igyekezett kihangsúlyozni, hogy nagy tisztelője az énekesnő munkásságának. Lady Gaga egyébként szintén komoly híve a Black Sabbathnak.

„Azt hiszem, kezd egy kicsit túl sok lenni Lady Gagából", vélekedett az énekes, aki szerint az énekesnő ma már túlságosan is a középpontban van. „Szeretem, de kezdek beteg lenni tőle. Akármikor bekapcsolom a tévét, egyből őt látom, amint éppen egy újabb lámpaernyőt vagy akármi mást visel. Itt az ideje, hogy szünetet tartson. Legalább egy órára, vagy ilyesmi... Tényleg szeretem, amit csinál, nagyon-nagyon szórakoztatónak tartom, de kicsit túlzásba viszi a dolgokat. Minden nap előáll valami mással, és ha nem fejezi be ezt, pont a különlegessége fog elveszni. Ki menedzseli őt egyáltalán? Valaki a fülébe súghatná, hogy pár hónapra a háttérbe kellene húzódnia, engedve, hogy az emberek akarják őt." Nemcsak Ozzy komoly tisztelője egyébként Lady Gagának, hiszen saját bevallása szerint az énekesnő is nagy Black Sabbath rajongó, és go-go táncos korában gyakran a banda névadó dalát használta zárószámként.

Ha már Ozzy és bulvár, az énekes a National Enquirer szerint a napokban Torontóban száz dolláros pénzutalványt adott egy hajléktalannak, aki odament hozzá és nagy rajongójának, illetve egykori rockzenésznek vallotta magát. Ozzy ezután alá is írta a csekket, mondván, így már biztosan többet ér száz dollárnál. Hogy miként tudott egy hajléktalan odaférkőzni a folyamatosan hét lakat alatt, testőrök által őrzött Ozzyhoz, annak bizonyára csak a hasonló marketingsztorikban igen erős Sharon Osbourne asszony lehetne a megmondhatója...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.