Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Overkill: több dimenzióban, identitásválság nélkül

1115overkillIsmét a változatosságot, a sokszínűséget hangsúlyozta az Overkill június 18-án érkező új nagylemeze, a White Devil Armory kapcsán a zenekar frontembere. Bobby „Blitz” Ellsworth szavai szerint ma már nem elégedett maradéktalanul a legutóbbi The Electric Age-dzsel.

„A The Electric Age egy remek thrash-album volt, de hiányzott belőle az az egy dimenzió, ami annyira megkülönbözteti másoktól az Overkillt”, mondta Blitz a SkullsNBonesnak. „Mármint úgy értem, a zenénkben egy csomó különböző elem található, de végső soron felismerhetők vagyunk, mi vagyunk az Overkill, itt nincs identitásválság: a dolog egyszerű és világos. Viszont hiányoztak róla az olyan dalok, mint például a Bitter Pill, ami félig-meddig ilyen rock’n’rollos lüktetésű darab, mint az It’s All Yours, vagy a Pig punkos lendülete. Számomra ezek az elemek teszik igazán overkillessé a zenét. Nyilván a thrash a kulcsszó, elsőként mindenki ezt mondja, ha felmerül a nevünk, és összességében mindenki thrashként jellemzi a zenénket. De ennek a lemeznek most szerintem több dimenziója van.”

0322overkillcA White Devil Armory kiadója Észak-Amerikában az eOne, a világ többi részén a Nuclear Blast lesz. Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Freedom Rings
02. Where There's Smoke...
03. Pig
04. Amorist
05. Down To The Bone
06. Bitter Pill
07. King Of The Rat Bastards
08. Another Day To Die
09. It's All Yours
10. In The Name

Az Overkill az év második felében érkezik Európába a Prong, az Enforcer és a Darkology társaságában. Magyar koncert sajnos nem lesz, aki látni akarja a négyest, az hozzánk legközelebb november 5-én Prattelnben csípheti el őket. A csapat tavaly nyári balatonszemesi fellépéséről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+14 #1 Zoli 2014-07-15 17:06
Nem hiányzott abból semmi, az electric age szerintem hibátlan.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.