Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Overkill: júliusban érkezik a White Devil Armory

0723overkillUgyan előre nem látott családi problémák miatt cseppet megcsúsztak, júliusban szerencsére biztosan kijön a New Jersey-i Overkill új nagylemeze. Blitzék már az anyag címével is előálltak: az album White Devil Armory elnevezéssel lát majd napvilágot.

A 2012-es The Electric Age elődjénél heavy metalosabbnak, változatosabbnak ígért folytatása júliusban kerül a boltokba, a kiadó Észak-Amerikában az eOne, a világ többi részén a Nuclear Blast lesz. A White Devil Armoryn olyan dalok kapnak helyet, mint a Where There’s Smoke, az Amorist vagy a Pig, a keverést pedig Greg Reely végzi majd, aki a legutóbbi anyagon is melózott.

„Nem szeretjük a késlekedést, időre szoktunk dolgozni”, magyarázta pár nappal ezelőtt egy interjúban Bobby „Blitz” Ellsworth énekes, hogy miért tolták el a márciusra tervezett kiadást a nyár közepére. „Ez amolyan melós mentalitás. Ha valamit elhatároztunk, akkor időre végre is akarjuk hajtani a feladatot, pláne, hogy az idő pénz. Viszont a család az egyik olyan dolog, amit mindig is nagyobb becsben tartottunk az Overkillnél vagy a pénznél, és éppen emiatt képes az Overkill is túlélni. Soha nem volt olyan eset, hogy keresztülnéztünk volna bármelyikünk családján is, mindegy, ki játszott éppen a zenekarban. Mindig is odafigyeltünk a családi problémákra. Most éppen valami olyasmi folyik a családomban, amiben muszáj részt vennem: néha heti öt nap erejéig is otthon kell lennem, és a szüleimnél kell aludnom. És eközben egyszerűen lehetetlen a dalszerzéssel foglalkozni. A testvéreimmel együtt mind azzal foglalkozunk, hogy segítsünk anyáméknál. A késés tehát ebből fakad. De nem velem van a gond, nincsenek egészségügyi problémáim.”

A csapat tavaly nyári balatonszemesi fellépéséről itt olvashatsz.
Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 kéjsóvár bohóc 2014-03-16 20:06
Az Overkill-től csak 10 pontos albumokat várok! Nagyon jó kis zenekar!
Idézet
 
 
+3 #1 Sárvári Gábor 2014-03-16 13:25
Thrash vonalról az új Exodus mellett, még ez nagyon várós!
Az új Slayer-ről hallani valamit amúgy?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.