Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Overkill: „háromdimenziós”, heavy metalosabb új anyag várható

0723overkillMárciusban jelenik meg az Overkill új albuma. Blitz szerint az egyelőre még cím nélküli anyag sokszínűbb és változatosabb lesz a legutóbbinál.

Már csak az éneksávokat kell rögzítenie az Overkillnek az új lemezhez, és a tervek szerint a csapat még karácsony előtt leadja a kiadónak a kész anyagot. „Úgy érzem, áldás, hogy éppen úton vagyunk, mert folyamatosan benned van az a bizonyos élő érzés”, mondta Bobby Ellsworth énekes, azaz Blitz a Bravewordsnek az új albumról. „Ráadásul ez egy izgalmas turné: két thrash banda turnézik közösen, ami versenyhelyzetet teremt, ami a most írt zenékbe is beszivárog. Miután vége a turnénak, nagyjából két hétbe telik majd, mire felveszem a saját részeimet. Az szokott ilyenkor a legnehezebbnek bizonyulni, hogy ne ismételjem önmagamat. Szerintem az ilyesmi egy kibaszott lehetetlenség thrash csapatként… Olvastam egyszer egy cikket, amiben volt egy jó mondat: hányszor lehet felhasználni a pain és a death szavakat? Ebből a szempontból mindenképpen nehéz a feladat, mert szeretem magam kihívások elé állítani, és nem akarok beleesni az ilyesféle csapdákba. Ami magát a zenét illeti, észrevettem, hogy ez az album heavy metalosabb az előzőnél. A legutóbbi inkább thrashes volt, vagy talán kétdimenziós. Ebben a mostaniban több hangulat és apróság vonul fel, szóval mondhatjuk, hogy talán háromdimenziós…”

A jelenlegi állás szerint a tavalyi The Electric Age folytatása márciusban kerülhet a boltokba, a kiadó Észak-Amerikában az eOne, a világ többi részén a Nuclear Blast lesz. A csapat nyári balatonszemesi fellépéséről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 Venomádi 2013-11-11 19:39
Remélem a háromdimenziós értelmezésbe belefér egy Until I Die, Burn You Down, vagy a I Hear Black-szerű bármi beteg lassabb szerzemény. Amiket legjobban imádok az Overkill zúzda mellett.
Idézet
 
 
+3 #4 tschaby 2013-11-09 20:33
A Thrash Metálnak két Motörhead-je van(több mint ahány eredeti he-he!) a Sodom és az Overkill. És ezt tessék a létező legpozitívabban érteni! Megbízható zenekar, megbízhatóan szállítja a nívós lemezeket! Överkill rulez!
Idézet
 
 
+1 #3 janomanó 2013-11-09 19:28
Remélem ez a nyilatkozat hasonló változást takar, mint ami a Kreatornél is zajlott, az utolsó lemeznél.
Idézet
 
 
+4 #2 rotten 2013-11-08 17:19
Overkill lemez várós. Mint mindig.
Idézet
 
 
+5 #1 kéjsóvár bohóc 2013-11-08 14:06
Istenkirály zenekar!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.