Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Otthagyta a ritmusszekció a Six Feet Undert

Terry Butler basszusgitáros és Greg Gall dobos kiléptek a floridai Six Feet Underből, kettesben hagyva Chris Barnes hörgőmestert és Steve Swanson gitárost. Mindez különösen komoly érvágást jelent a death metal banda számára, hiszen a ritmusszekció a kezdetek, azaz 1995 óta képezte a felállás részét.

„Mint sokan tudjátok, az elmúlt egy év során az Obituaryt segítettem ki beugró basszusgitárosként, most pedig állandó tagként hivatalosan is csatlakozom hozzájuk", áll Terry Butler nyilatkozatában. „A Six Feet Underben eltöltött tizenhat év alatt fantasztikus élményekben volt részem, rengeteg elkötelezett rajongóval találkoztam, és számos barátot szereztem. Remélem, mindannyiótokkal találkozom majd a jövőben is. Chrisnek és Steve-nek csakis a legjobbakat tudom kívánni a Six Feet Under további jövőjéhez."

A szintén távozó Greg Gall jelenleg egy Exitsect nevű bandában muzsikál többek között azzal a Frank Watkins basszerrel, akinek a helyére Butler most belép az Obituarybe.

A Six Feet Under tavaszra a régóta hanyagolt kelet-európai régióban tervezett koncertezni, mindez ritmusszekció hiányában most erősen bizonytalanná vált. A banda új DVD-je, a Wake The Night! Live In Germany január 31-én jön ki Európában, rajta egy 2009 augusztusában rögzített német fesztiválfellépés anyagával. Aki megveszi a DVD-t, az egyben a Graveyard Classics III című Six Feet Under feldolgozáslemezt is megkapja mellé.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.