Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Öt év után érkezik az Agregator új albuma

0603agregSemmiből – a semmin át címmel jelenik meg várhatóan az év vége felé az Agregator új albuma. A csapat legutóbb 2009-ben hozott ki nagylemezt.

„Legutóbbi nagylemezünk, a 2009-es Emberség óta három új nótát rögzítettünk, melyek Az Eredendő című EP/DVD formájában tölthetők le a honlapunkról", áll a csapat közleményében. „Azóta ismét eltelt két év, és most láttuk elérkezettnek az időt egy újabb nagylemez megalkotására. Loderer László basszusgitáros személyével ismét a csapatban van az előző lemez szerzőinek magja, hiszen azt a korongot nagyrészt ketten rakták össze Szabó Dávid gitárossal. Őket nagyszerűen egészíti ki Csóra Miklós, akinek dallamos, dögös gitárszólói már az Eredendőn is megmutatták méregfogukat. Mivel a tavaly csatlakozó Racs Attila dobos is annak a dinamikus, agresszív iskolának a tagja, mint az előző lemezen szereplő Erdei Attila, így minden összetevő adott ahhoz, hogy egy még súlyosabb és sokszínűbb lemezt készítsünk, mint az eddigi legsikeresebb, 2009-es kiadványunk."

A zenekar tervei szerint kilenc dal kerül majd az albumra körülbelül negyven perceben, szövegileg pedig a Szürkület környéki „küzdelmes, éhes és emberközeli" hangulatot fogják majd dalokba önteni. A lemez a Hammerworld magazin mellékleteként jelenik majd meg, egyelőre még nincs fix dátum, de legkorábban az év vége felé lát majd napvilágot.

Az Agregator június 6-án Tatabányán, a Roxxy Music Caféban Bűnsegedelem Éjszakája néven lemez-támogatói bulit rendez. Az extrahosszú, mintegy 80 perces koncert mellett a résztvevők ősszel már a lemez megjelenése előtti héten meghallgathatják az új dalokat. A We Will Rise szintén fellép velük.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.