Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Öt dal már elkészült az új Danzig műhöz

0221danzigÚgy tűnik, hogy ha nem is holnap, de előbb-utóbb elkészülhet egy újabb albummal a Danzig. Glenn Danzig és gitárosa, a Prongból és a Ministryből is ismert Tommy Victor már több dalt is írt a lemezhez.

Múlt héten három új dalt rögzített egy következő Danzig lemezhez Glenn Danzig és Tommy Victor. Ezekkel együtt már öt teljes szerzemény állt össze különböző mértékben. Azt egyelőre nem tudni, hogy mindez a régóta tervezgetett feldolgozáslemez jegelését is maga után vonja-e, de tény, hogy a legutóbbi Danzig sorlemez, a Deth Red Sabaoth idén már négy éves lesz, szóval itt az ideje a saját daloknak.

„Black Sabbath nyilván lesz a dalok között", mondta egy korábbi interjúban a feldolgozáslemezről Glenn. „Imádom őket, életem rengeteg kulcsfontosságú nótája fűződik hozzájuk. Aztán rögzítek egy Elvis feldolgozást is a lemezre. Felvettem még egy The Rascals dalt a '60-as évekből, és egy Nuggets témát is átdolgozunk. A Nuggets lemezek amolyan pre-punk cuccok voltak, pszichedelikus, garázsos hangzású kiadványok. Megjelent abban a sorozatban néhány óriási hatású válogatás a '70-es évek elején."

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 MV 2014-02-21 10:14
Remélem, Danzig úr az elkészült anyagot bedobja egy reklámszatyorba , és elviszi egy tanult, vájtfülű hangmérnökhöz, aki aztán kikever belőle egy vállalható hangzást. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.