Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Összefogott a Bay Area a súlyos beteg Sean Killianért

Nagyszabású gálakoncerttel próbálnak segíteni a Bay Area-i színtér nagyjai Sean Killiannek, a Vio-lence egykori frontemberének. Killian súlyos májproblémákkal küzd, jelenleg transzplantációra vár.

1108killian

Január 20-án nagyszabású jótékonysági koncertet tartanak az oaklandi Metro Operahouse-ban, amelyen a Bay Area thrash-színterének nagyjai játszanak majd közösen, méghozzá kizárólag a Vio-lence életművéből. A rendezvény kiindulópontja Sean Killian betegsége: az egykori zenekar frontembere előrehaladott májzsugorral küzd, amelyet a mértéktelen alkoholfogyasztás mellett részlegesen egy genetikai eredetű, a szervezet vasanyagcseréjét tönkrevágó betegség, a hemokromatózis okozott nála. Az 53 éves Killian jelenleg élődonoros, részleges transzplantációra vár, ám megfelelő alanyt még nem találtak a beavatkozáshoz. A dolog ugyanakkor sürgető, az énekes állapota ugyanis romlik, és efféle műtétet csak addig lehet végrehajtani, amíg elég egészséges hozzá.

A januári gálakoncertnek kettős célja van: egyrészt a teljes bevétel Killianhez és családjához megy majd, másrészt így akarnak nagyobb publicitást csapni a donorkeresésnek is. Emellett pedig természetesen Sean és a Vio-lence öröksége előtt is tisztelegnek majd. A két főszervező a Vio-lence két ex-gitárosa, Phil Demmel és Ray Vegas, rajtuk kívül pedig olyan nevek működnek majd közre a dalok méltó megszólaltatásában, mint a Testament, az Exodus, a Death Angel és a Forbidden tagjai, valamint a Vio-lence egykori zenészei. Utóbbiak egyébként már eddig is nagyban támogatták Seant és családját: miután kiderült a betegség híre, Demmel és Vegas összehozott egy jótékonysági golftornát, amelyen 26 ezer dollárt gyűjtöttek össze az énekesnek, Robb Flynn pedig pólógyártó cégével elkészíttetett egy Killian & Kings logós ruhadarabot, amelynek összes eladása után Seant illetik a bevételek.

 

Hozzászólások 

 
+2 #4 Tulus 2017-11-09 16:32
Jobbulást Sean!
Idézet
 
 
+2 #3 LiliMiciPanniSári 2017-11-09 14:22
A legjobb thrash albumok között ott a helye az Eternal Nightmare- és az Oppressing the Masses albumoknak... mielőbbi gyógyulást Sean-nak...
Idézet
 
 
+4 #2 zombee 2017-11-09 12:58
Mike IX-nek összejött, remélem, neki is találnak.

Egyébként Robb Flynn is gitározott benne évekig, játszott az összes lemezen.
Idézet
 
 
+5 #1 blackmagic 2017-11-09 09:19
Példaértékű! Jobbulást neki!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.