Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Osegueda a Kerry King-lemezről: „Mindenki roppant elégedett lesz”

Két hónap múlva érkezik Kerry King első önálló albuma. Mark Osegueda énekes szerint a From Hell I Rise mindenki várakozásait felülmúlja majd.

0318king

A régi slayeres kolléga, Paul Bostaph dobos mellett Mark Osegueda énekes (aki egy posztban megerősítette: emellett továbbra is a Death Angel tagja marad), Phil Demmel gitáros (Machine Head, Vio-lence) és Kyle Sanders basszer (Hellyeah) alkotja Kerry King szólózenekarának felállását. A Kerry neve alatt futó formáció első nagylemeze From Hell I Rise címmel, május 17-én jelenik meg. „Kőkeményen, tényleg nagyon keményen megdolgoztam érte, hogy megkapjam ezt a melót – mondta egy friss interjúban Osegueda a The Dark Melodynak. – Miután pedig megkaptam, kőkeményen odatettem magam a stúdióban is. Hihetetlen élményt jelentettek a felvételek. Josh Wilburrel vonultunk stúdióba, és minden nagyszerűen ment. Kerry szerintem olyan csapatot verbuvált össze, akikről tudta, hogy meg tudja valósítani a vízióját, akikkel életre tudja kelteni, amit a fejében hall. Igazi vadállat ez az album, elképesztően durva, tényleg. Mindenkit teljesen… nem mondom, hogy meglep majd, hanem mindenki roppant elégedett lesz. Felülmúlja majd a várakozásokat.”

Időközben kiderült, hogy ősszel a Slayer is ad néhány fesztiválkoncertet Észak-Amerikában: az elsőként bejelentett louisville-i Louder Than Life és a chicagói Riot Fest mellé az októberi, sacramentói Aftershock is odasorolt. Ez persze sokakat meglepett, és King bandájának tagjai sem képeztek kivételt a dolog alól. „Váratlanul ért a dolog – ismerte el a Good Companynek Demmel, amikor arról kérdezték, nem furcsa-e, hogy King szólóprojektjének bejelentése után szinte napokkal közzétették a Slayer visszatérésének hírét. – Semmit sem tudtam róla. Nagyon furcsának tartottam, hogy már az első bulink előtt bejelentették a Slayer koncertjeit. A Slayer ugyanakkor nem rám tartozik, sem a miértek, sem a mikorok. Bennem is felmerültek bizonyos kérdések, de megkaptam a válaszokat, így száz százalékig rendben van számomra minden, ami jelenleg történik.”

kerryking_cAz album dallistája az alábbi:

01. Diablo
02. Where I Reign
03. Residue
04. Idle Hands
05. Trophies Of The Tyrant
06. Crucifixation
07. Tension
08. Everything I Hate About You
09. Toxic
10. Two Fists
11. Rage
12. Shrapnel
13. From Hell I Rise

Az Idle Hands című dal máris meghallgatható. King és zenekara nyáron már Európában is felbukkan, a Nova Rockon például ott lesznek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.