Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Origin: súlyos, zúzós album várható Kansasből

0107originNyáron, Omnipresent címmel jelenik meg a technikás death metalban utazó Origin új nagylemeze. A zenekar már ebben a hónapban stúdióba vonul Kansasben.

Hatodik stúdióalbumainak munkálatait kezdi meg január második felében az Origin. A banda Robert Rebeck producerrel fog majd bele a felvételekbe a kansasi Lenexában. „Mint általában, a klasszikus Origin eszközökre és meglepetésekre számítsatok, amely minden egyes albumnál hajtja ezt a bandát", mondja John Longstreth dobos a zenéről. „Készüljetek fel egy nagyon súlyos és zúzós lemezre!"

A csapat életében már csak azért is fontos sarokkő ez az album, mert itt mutatkozik majd be a stúdióban is Jason Keyser, az Origin új énekese, aki Longstreth szerint már alaposan hozzáedződött társaihoz az elmúlt időszakban. „Az Origin egyfajta mazochista, kaotikus, érzéketlen módon szokta rögzíteni a lemezeit. Ez a legjobb trükkünk, és ehhez a legjobb arcra volt szükségünk. Két kemény munkával teli évet töltött velünk eddig, így tudjuk, hogy ő a megfelelő ember."

A csapat legutóbbi albuma, az Entity 2011-ben jelent meg, méghozzá főállású énekes nélkül: a hörgésekért Paul Ryan gitáros és Mike Flores basszer felelt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 frincs 2014-01-07 12:53
A lemezcím nem tetszik, de attól még az év egyik legjobb albumára számítok így előzetesen...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.