Shock!

március 20.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Öregebbek vagyunk, még cinikusabbak, még inkább elzárkózók”

0125ironmonkey9-13 címmel, október 20-án csaknem két évtizednyi szünet után új albummal jelentkezik a brit Iron Monkey. A zenekartól most meghallgatható a Crown Of Electrodes című dal.

A Relapse-nél hozza ki október 20-án visszatérő albumát az Iron Monkey. A 9-13 Johnny A. Carter producerrel készült, és kilenc dalt rejt a nottinghami sludge/hardcore/doom-fogattól mindösszesen 48 percben. A banda eddigi legcéltudatosabb, legerőszakosabb és legdirektebb anyagának ígéri a nagy művet. „Öregebbek vagyunk, még cinikusabbak, még inkább elzárkózók. Zeneileg pedig még agresszívebbek, céltudatosabbak – direkt módon támadunk. El akarjuk venni, ami jogszerűen minket illet: foglyul ejtjük a színteret, majd bezúzzuk a koponyáját", állt a trió még pár hónappel ezelőtt kiadott közleményében.

ironmonkey_cA dallista az alábbi lesz:

01. Crown Of Electrodes
02. OmegaMangler
03. 9-13
04. Toadcrucifier - R.I.P.P.E.R.
05. Destroyer
06. Mortarhex
07. The Rope
08. Doomsday Impulse Multiplier
09. Moreland St. Hammervortex

Az Iron Monkey tavaly két alapemberrel alakult újjá, Jim Rushby gitáros/énekessel és Steve Watson basszerrel. A harmadik tag egy bizonyos S. Briggs nevű dobos, aki a Chaos U.K.-ből lehet ismerős, de van kapcsolódása az Iron Monkey-hoz is, ugyanis egy időben együtt zenélt az eredeti frontemberrel, Johnny P. Morrow-val egy My War nevű formációban. Utóbbi egyébként 2002 júniusában hunyt el szívroham következtében. A már ismert OmegaMangler és a címadó szám mellett alább a Code Of Electrodes is meghallgatható.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.