Shock!

február 19.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Öngyilkossági kísérlete után folyamatos kórházi felügyelet alatt tartják Gingert

Kórházba szállították Gingert, a The Wildhearts frontemberét, miután igen súlyos állapotba került. Az énekest jelenleg folyamatos felügyelet alatt tartják, mivel – vélhetően – saját magára is veszélyes lehet.

0622mut

Összes közeljövőben esedékes koncertjét lemondta David Walls, azaz Ginger Wildheart, akit jelenleg kórházban ápolnak komoly mentális problémái miatt. Az énekes múlt hétvégén a fogdán töltött egy éjszakát az észak-írországi Ahoghillben, miután egy tettlegességig fajuló nézeteltérés miatt saját akusztikus koncertjéről vitték el a rendőrök a helyi The Diamond Clubból. Ginger később maga írta ki a Twitteren, hogy az őrizet ideje alatt megkísérelt végezni magával – ennek következtében a későbbiekben akarata ellenére szállították kórházba, ahol jelenleg folyamatosan figyelik, és menedzsmentje szerint a lehető legnagyobb biztonságban van.

Gingernél egyáltalán nem újkeletűek a hasonló problémák: tavaly év végén pont a mentális egészség fontosságáért, az öngyilkosságok megelőzéséért hozott ki egy jótékonysági single-t Fuck You Brain címmel. „Ironikus, de már az is nehezemre esett, hogy bevonuljak a stúdióba felvenni a saját részeimet az anyaghoz, mert éppen én is a depressziómmal harcoltam”, mondta a dalról akkor. „Ugyanez egy héttel ezelőtt csaknem meg is ölt. A depresszióm azt akarja, hogy meghaljak… Egyelőre súlyelőnnyel nyerésre állok, de a csata sosem ér véget…”

 

Hozzászólások 

 
+10 #1 nikfisz 2017-08-10 16:15
Zseni a srác!Remélem rendbe rakja magát és a Wildhearts-ot is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.