Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Öngyilkossági kísérlete után folyamatos kórházi felügyelet alatt tartják Gingert

Kórházba szállították Gingert, a The Wildhearts frontemberét, miután igen súlyos állapotba került. Az énekest jelenleg folyamatos felügyelet alatt tartják, mivel – vélhetően – saját magára is veszélyes lehet.

0622mut

Összes közeljövőben esedékes koncertjét lemondta David Walls, azaz Ginger Wildheart, akit jelenleg kórházban ápolnak komoly mentális problémái miatt. Az énekes múlt hétvégén a fogdán töltött egy éjszakát az észak-írországi Ahoghillben, miután egy tettlegességig fajuló nézeteltérés miatt saját akusztikus koncertjéről vitték el a rendőrök a helyi The Diamond Clubból. Ginger később maga írta ki a Twitteren, hogy az őrizet ideje alatt megkísérelt végezni magával – ennek következtében a későbbiekben akarata ellenére szállították kórházba, ahol jelenleg folyamatosan figyelik, és menedzsmentje szerint a lehető legnagyobb biztonságban van.

Gingernél egyáltalán nem újkeletűek a hasonló problémák: tavaly év végén pont a mentális egészség fontosságáért, az öngyilkosságok megelőzéséért hozott ki egy jótékonysági single-t Fuck You Brain címmel. „Ironikus, de már az is nehezemre esett, hogy bevonuljak a stúdióba felvenni a saját részeimet az anyaghoz, mert éppen én is a depressziómmal harcoltam”, mondta a dalról akkor. „Ugyanez egy héttel ezelőtt csaknem meg is ölt. A depresszióm azt akarja, hogy meghaljak… Egyelőre súlyelőnnyel nyerésre állok, de a csata sosem ér véget…”

 

Hozzászólások 

 
+10 #1 nikfisz 2017-08-10 17:15
Zseni a srác!Remélem rendbe rakja magát és a Wildhearts-ot is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.