Shock!

július 11.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

On The Brink Of Devastation: még egy dal Adam D és Corpsegrinder lemezéről

0408cdsOktóber 28-án jelenik meg a Serpentine Dominion első nagylemeze, amely a zenekar nevét viseli. A zenekarban Adam Dutkiewicz, George „Corpsegrinder” Fisher és Shannon Lucas egyesítette erőit, és érkezett hozzá egy újabb dal, méghozzá speciális gitáros verzióban Adam D-vel.

Már öt teljes éve létezik az a projekt, amelyben a Killswitch Engage gitárosa, Adam Dutkiewicz bútorozott össze a Cannibal Corpse hörgősével, George „Corpsegrinder" Fisherrel és a The Black Dahlia Murder ex-dobosával, Shannon Lucasszal. A Serpentine Dominion első nagylemeze október végén kerül a boltokba a Metal Blade gondozásában, és máris bemutatták róla az ízelítőnek szánt The Vengeance In Me című szerzeményt.

Dutkiewicz minden eddigi alkalommal, amikor szóba került a Serpentine Dominion, azt hangsúlyozta: a rojekt dalai nem kidobott, a Killswitch Engage repertoárjából kimaradt szerzemények, hanem azokat direkt Fishernek írta. „Ő az egyik örök kedvenc énekesem, és arra gondoltam, semmit sem veszthetek, ha legalább megkérdezem a dologról. Onnantól kezdve, hogy igent mondott, úgy voltam vele: oké, akkor csináljuk! Maga a zene egyébként nem vegytiszta death metal, akadnak benne dallamos elemek is, de sokkal gyorsabb és agresszívebb a Killswitchnél. A dobtémák pedig roppant durvák, szóval Shannon alighanem azon kevés ember közé serpentinedominion_ctartozik a világon, akik képesek ezeket úgy elnyomni, ahogy kell."

Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Intro
02. The Vengeance In Me
03. Vanquished Unto Thee
04. Divide, Conquer, Burn, And Destroy
05. Sovereign Hate
06. On The Brink Of Devastation
07. Jagged Cross Legions
08. Prelude
09. This Endless War

Dutkiewicz júniusban Budapesten is fellépett a Killswitch Engage-dzsel. A Serpentine Dominiontől ugyanakkor nem nagyon várható hagyományos turné a Killswitch és a Cannibal Corpse alapból is zsúfolt programja miatt.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Eyehategod 2016-09-16 23:02
Huuu. Ez piszok jó..alig várom a lemezt.Nem vagyok killswitch kedvelő de ez nagyon ott van..Shannon nyilván a pokolban tanult dobolni.
Idézet
 
 
+3 #2 KSE Boy 2016-09-16 13:37
Nézhet mindenki hülyének elfogultnak ( Adam-el kapcsolatban az is vagyok mivel a Killswitch a kedvenc zenekarom kis pöcs korom óta!) De! Amit ez az ember csinál eszméletlen KSE,Times Of Grace és most ez is! Hihetetlenül alulértékelt jó zenész!
Idézet
 
 
+3 #1 Kötelezőnév 2016-09-15 09:03
"Nemmindenki szereti a metált..., na azok b*sszák meg!"
Mehetne a juventuszon délben...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.