Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Omen: két új klip és speciális rockmaratonos koncert Kalapáccsal

Két videóklippel is előrukkolt a tavasszal kiadott Nomen Est Omen albumhoz Magyarország egyik legpatinásabb power metal zenekara, az Omen. Nagyfi Laciékat a héten Pécsen, a Rockmaraton nagyszínpadán is el lehet csípni egy speciális bulin.

Az Omen hosszabb szünet után tavasszal tért vissza a színre a remekül sikerült Nomen Est Omen lemezzel, amely az első anyaguk Koroknai Árpád énekessel és Szíjártó „Szupermen” Zsolt gitárossal. A zenekar most egyszerre két videóklippel is elkészült az anyaghoz: az egyiket a Daczi Zsolt emlékére íródott Eltűnt 2007-ben dalhoz forgatták, a másikat pedig az új album egyik közönségkedvencéhez, a klasszikus 1994-es Jelek hangulatát felidéző Világvége talponállóhoz.

A zenekart legközelebb július 13-án, Pécsen lehet elcsípni élőben, ahol a Rockmaraton nagyszínpadán játszanak majd. A fellépés már csak azért is speciális, mert egy blokk erejéig ismét az Omennel énekel majd az eredeti frontember, Kalapács József is. Július 21-én a banda – természetesen már hétköznapi üzemmódban, azaz Józsi nélkül – Csókakőn koncertezik, itt szintén el lehet csípni őket.

Nagyfi Lacival készített aktuális interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.