Shock!

november 27.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Olyan lesz ez a lemez a mi pályánkon, mint a Slayerén volt a Reign In Blood”

Eric Peterson gitáros szerint az ősszel megjelenő The Brotherhood Of The Snake lemez a Testament történetének eddigi legsúlyosabb, legthrashesebb munkája lesz. A zenekar év végén komoly európai turnéra készül, előtte azonban még a Rockmaratonon is fellépnek.

0208testament

„Visszatértünk a gyökereinkhez, és felvételek, illetve dalszerzés tekintetében szerintem ugyanolyan erőteljesek meg őrültek vagyunk ma is, mint bármikor azelőtt”, mondta az új Testamentről Eric Peterson a Metal Forcesnak. „Különösen ezzel az új lemezzel. Próbálok most mondani egy párhuzamot, csak hogy jellemezzem, de az album nem szól úgy: olyan lesz ez a lemez a mi pályánkon, mint a Slayerén volt a Reign In Blood. Szuperbrutális, de ezzel együtt is dallamos. És eltér az eddigiektől, thrashesebb. A valaha játszott leggyorsabb dalaink egy része is itt szerepel. Általában egy-két thrashes témánk születik, és ezek mellett még középtempók, lassabb, súlyosabb dolgok, gyorsabb dolgok. Ennek a mostaninak viszont a fele tényleg thrash, és ilyet még soha nem csináltunk korábban. Még az első lemezünkön is csak az Over The Wall meg a First Strike Is Deadly volt ilyen, a többi a középtempók meg a thrashes zúzdák között helyezkedett el, mint a Do Or Die vagy az Apocalyptic City. Olyan, hogy hat-hét dal is totális thrash legyen, még nem fordult elő nálunk.”

Az album ugyanakkor nem kizárólag a gyorsaságról szól majd. „Őszintén mondhatom, hogy simán ez a legsúlyosabb album, amit a Testament valaha is kiadott”, így Peterson. „Kicsit olyasmi, mint a Demonic vagy a The Gathering, csak szerintem valamivel bölcsebben. Chuck például nem énekel annyira deathmetalosan. Vannak most is ilyen megoldásai, de inkább azt a stílust hozza, mint a legutóbbi lemezen, és ezt kombinálja a The Gathering őrületével meg a Demonic súlyosságával. Izgatottan várom a lemez megjelenését, tényleg gyilkos lesz. Szerintem olyan szeptember-október környékén jön majd ki a cucc. Mi június végére akarjuk befejezni, és nyár végére adjuk majd le a kiadónak, épp időben egy tényleg nagy turnéhoz, ami Európában vár majd ránk év végén. Nem mondhatom még meg, kikkel játszunk, de nagyon komoly lesz.”

Ezt megelőzően azonban még az idei Rockmaratonon is meg lehet nézni a csapatot.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Claudius Oltarimanus 2016-06-04 10:48
Na hiszen! Reign In Blood aztán dallamos volt....XD
Idézet
 
 
+3 #2 bogar 2016-06-03 16:35
„Olyan lesz ez a lemez a mi pályánkon, mint a Slayerén volt a Reign In Blood”

28 perces.
Idézet
 
 
+17 #1 shmonsta 2016-06-02 15:45
Na most már tényleg atomkíváncsi vagyok :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.