Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Olyan ez a szám, mint egy csoportterápia, de nem siránkozás”

In The Mean Time címmel friss dallal jelentkezett a Lacuna Coil. A számban a New Years Day énekesnője, Ash Costello is vendégeskedik.

 

 

0729lacuna

A tavaly kiadott, igen sikeres Never Dawn után újabb önálló dalt dobott piacra a Lacuna Coil, benne egy különleges vendéggel. „Az In The Mean Time arra reflektál, hogy általánosságban véve mennyire elvesztette a fonalat a modern társadalom – mondja Cristina Scabbia énekesnő. – Tényleg nagyon kemény időket élünk, rengetegen boldogtalanok: magányosak, szoronganak, depressziósak, rombolnak. A kívülről ránk nehezedő nyomás nem hagyja, hogy megfelelő józansággal mérlegeljünk. Olyan ez a szám, mint egy csoportterápia, de nem siránkozás, hanem annak elfogadása, hogy ha valaki egyszer már összeroppant, akkor nehéz ismét rendbehoznia magát. Ehhez le kell kapcsolni az agyunkat a mérgező dolgokról, bármennyire is lehetetlen elmenekülni ezek elől, és felfedezni: az élet emellett még nagyon sok egyebet is kínál. És közben persze azt is fontos tudatosítani, hogy nem lehet mindent összehangolni. Ash Costello pontosan azt adja hozzá a számhoz a maga meleg hangjával és karizmájával, amire szükség volt benne.”

A Lacuna Coil legutóbbi kiadványa, a 2002-es Comalies újravett változata, a Comalies XX tavalyelőtt ősszel jelent meg. A Comalies a mai napig a Lacuna Coil legsikeresebb lemezének számít, csak az Egyesült Államokban több mint 300 ezer példányban talált gazdára.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.