Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Októberben újabb dupla nagylemezzel jelentkezik a Red Hot Chili Peppers

Igazán meglepő hírrel szolgált a Red Hot Chili Peppers: a zenekar október 14-én újabb nagylemezt jelentet meg a tavasszal kiadott Unlimited Love után, ráadásul duplát.

0412rhcp

Már az Unlimited Love megjelenésekor is tudni lehetett, hogy sokkal több dalt írt meg és vett fel az ismét legsikeresebb felállásában alkotó Red Hot Chili Peppers, mint amennyi végül felkerült a lemezre. Most ezek egy részét is kiadják egy nagyszabású dupla albumon, amely október 14-én jön ki Return Of The Dream Canteen címmel. A mű producere ugyanúgy Rick Rubin volt, mint az Unlimited Love esetében.

rhcp2_c„Elindultunk megtalálni önmagunkat, a régi énünket zenekarként – mondja a kiadványról a csapat. – Csakis a szórakozás kedvéért jammelgettünk, betanultunk néhány régi nótát, és nem sokkal később megkezdtük az új dalok megírásának rejtélyes folyamatát is. Sok száz alkalommal átéltük már ezt az összhangot, és amint rátaláltunk a közös zenei vízióra, tovább ástunk. Eleinte nagynak tűnt a kabát, majd szépen kinőttük, így nem volt okunk megállni: olyan volt az egész, mint valami megvalósult álom. Végül egymás iránti szeretetünk és a zene varázslata sokkal több dallal ajándékozott meg bennünket, mint amennyivel tudtunk volna mit kezdeni. Így aztán úgy döntöttünk: két dupla albumot dobunk piacra egymás után, amelyek közül a második épp olyan jelentőségteljes, mint az első – de akár fordítva is mondhatjuk. A Return Of The Dream Canteenben minden egyesül, ami a Red Hot Chili Peppers valaha is volt, vagy amivé álmainkban válni szerettünk volna. Minden rajta van. A szívünk legmélyéből fakad.”

További részletek hamarosan. Az Unlimited Love tavasszal óriási sikert aratott, és közel húsz országban nyitott a listák első helyén, így a világ legnagyobb zenei piacain, az Egyesült Államokban, Németországban és Nagy-Britanniában is. A zenekar júniusban Budapesten is fellépett.

 

Hozzászólások 

 
#1 Viking 2022-07-25 15:35
Wow! Az Unlimited Love tele van csuda jó dalokkal, de a tempó így is meglepő...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.