Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Októberben jelenik meg a négyes Stone Sour anyag

Októberben jelenik meg a Stone Sour negyedik nagylemeze a Roadrunner gondozásában. A David Bottrill producerrel készülő, grandiózusnak ígért konceptalbumnak még nincs címe (pontosabban van, csak nem publikus...), de minden zenekari tag sokat ígér vele kapcsolatban.

„Ez a lemez újabb fejlődést hoz a zenekarnál", mondja az anyagról az egyik gitáros, Josh Rand. „Zeneileg mindig kihívásokat állítottunk egymás elé, hogy minél inkább kitoljuk a határokat, és ez alól az új anyag sem képez kivételt. Szövegileg a lemez egy karaktert kísér el az életének arra az összetett pontjára, amikor végre eldönti, melyik ösvényt válassza. Spirituális és morális hatalmi játék ez annak érdekében, hogy eldőljön, mi lesz majd ezzel az emberrel élete hátralévő részében. Minden egyes nóta a főszereplő személyiségének más oldaláról meséli el a történetet, a sztori végét pedig a hallgatóra bízzuk: döntse el ő, hogy fejeződik be..."

Corey Taylor énekes korábban úgy jellemezte az albumot, mint a Pink Floyd The Walljának és az Alice In Chains Dirtjének egyfajta felszteroidozott keverékét. A Stone Sour a Des Moines melletti Sound Farm Studiosban dolgozik a Tool, Muse és Staind lemezekről ismert David Bottrill producerrel.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 MrHeroicBloodshed 2012-05-02 10:06
Az első 3 album hibátlan mestermű, örök favoritok. Remélem, ezúttal se hibáznak. Roy Mayorga pedig a jelenkor egyik legjobb dobosa!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.