Shock!

május 15.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Októberben ismét stúdióznak a beteg szövegek nagymesterei

Nem tétlenkedik a nemrég egy igen erős visszatérő albummal jelentkezett Autopsy: a Bay Area-i death/gore/grind mesterek már októberben stúdióba vonulnak, hogy rögzítsenek három vadonatúj dalt.

„Amolyan ízelítő lesz ez az új lemezről, aminek hamarosan szintén nekiállunk", írja a banda, akik azt is elárulták: a három dal egy speciális kiadványon kap majd helyet, amit a Peaceville Records gondoz. Ezen a friss szerzemények mellett az Autopsy összes korábbi EP-je helyet kap majd, vagyis ismét hozzáférhetővé válik a manapság hézagosan beszerezhető 1990-es Retribution For The Dead és az 1991-es Fiend For Blood, de felkerül az albumra a visszatérés után felvett 2009-es Horrific Obsession és 2010-es The Tomb Within is. „Igazi légkalapács lesz ez a koponyátokba!", mondják az Autopsy tagjai.

Az extrém zenei húzásairól és legendásan beteg szövegeiről elhíresült Autopsy közel másfél évtizedes szünet után alakult újjá 2008-ban, és idén jelentették meg kiválóan sikerült visszatérő albumukat, a Macabre Eternalt. A zenekar jelenlegi felállásában három eredeti tag zenél Chris Reifert dobos/énekes, Danny Coralles gitáros és Eric Cutler gitáros személyében, a basszusgitáros pedig Joe Trevisano, a szintén perverz szövegeiről ismert Abscess egykori muzsikusa.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.