Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Október végén ismét lesújt az amerikai power metal egyik csúcsbandája

0824mcbOktóber 21-én jelenik meg az újjáéledt Metal Church visszatérő nagylemeze, a Generation Nothing, amelynek immár borítója is nyilvános. Az albumra tíz dal kerül fel, és zeneileg egyszerre jelent majd visszatérést a legendás US power metalosok klasszikus világához, illetve nyit utat modernebb, progresszívebb törekvéseknek.

„A Generation Nothing lemez visszatérést jelent a klasszikus Metal Church hangzáshoz”, mondja az albumról Kurdt Vanderhoof gitáros/főnök, aki saját Body Of Work kiadója révén licenszeli is a lemezt a Rat Pak Recordsnak. „Benne vannak az első album és a The Dark elemei is, de a múlt hajszolása nélkül, a zenekar újkori világa is megmaradt.” „Ez lehet a Metal Church MK3 éra legjobb albuma!”, így Ronny Munroe énekes. „Nagyon hasonlít a zene a régire, de van benne pár olyan elem is, ami nagyon mai. Van benne egy kis… nem mondom azt, hogy progos, mert nem igaz, de akadnak benne kicsit progresszív elemek, de összességében a dalok sokkal inkább ütnek a korai albumainkra, mint bármi, amit eddig csináltunk ezzel a felállással. Ez nagyon izgalmas számomra, és szerintem a rajongóknak is igencsak bejön majd.”

0918mccA csapat aktuális felállását Vanderhoof és Munroe mellett Rick Van Zandt gitáros, Steve Unger basszusgitáros és Jeff Plate dobos alkotja, a lemez dallistája az alábbi:

01. Bullet Proof
02. Dead City
03. Generation Nothing
04. Noises In The Wall
05. Jump The Gun
06. Suiciety
07. Scream
08. Hits Keep Comin'
09. Close To The Bone
10. The Media Horse

A Hits Keep Comin’ és a Scream részletei alább meghallgathatók.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.