Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyomasztó, atmoszférikus, de nagyon agresszív lesz az új Sylosis

1005sylosisDormant Heart címmel jelenik meg a brit Sylosis negyedik nagylemeze 2015 januárjában. A kiadó a Nuclear Blast lesz.

„Ez a legdühösebb, legagresszívebb és legintenzívebb lemez, amit készítettünk, de továbbra is ott rejlik benne az az epikus, progresszív és melodikus oldal, amiről ismernek minket", mondja az anyagról Josh Middleton énekes. „Ez egy nagyon nyomasztó és atmoszférikus album. Sok mindenen kellett keresztülmennünk zenekarként és egyénileg is, és elkészítettük az eddigi legsötétebb lemezünket. A cím azokra utal, akik robotpilóta-üzemmódban, a nyáj egy tagjaként élik le az életüket, és elfogadják a dolgokat olyannak, amilyenek, csak azért, mert ez a tradíció, ahelyett, hogy megismernék az őket környező világot, és önállóan gondolkodnának."

A lemez producere maga Middleton volt, a hangmérnöki feladatokat Scott Atkins látta el, a maszterelésért pedig a TesseracT gitárosa, Acle Kahney felelt. A Dormant Hearton debütál majd a banda új dobosa, a Bleed From Withinből ismert Ali Richardson is.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.