Shock!

január 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyolc hónappal a visszatérő album megjelenése után feloszlott a Massacre

Terry Butler basszusgitáros és Ed Webb énekes is távozott a floridai Massacre soraiból. A pár éve újjáalakult, kultikus floridai death metal-csapat ezután sajnos az újonnani feloszlás mellett döntött.

0109massacra

Ismét feloszlott a Massacre, akik idén tavasszal jelentették meg Back From Beyond című visszatérő nagylemezüket. Az ok abban keresendő, hogy egyszerre két tag is távozott a fedélzetről: egyikük Terry Butler basszusgitáros, aki egyszerre az Obituaryben is dolgozik, és valószínűleg nem nagyon tudta összeegyeztetni itteni elfoglaltságait a Massacre-rel, a másik pedig a frontember Ed Webb – különösebben azonban egyikük sem indokolta a döntést, mindössze annyit fűztek hozzá, hogy a lépés szükséges volt. Mivel a bandában Rick Rozz gitáros mellett Butler számított alapembernek, nem is megy tovább a szerelvény a változások után – ezzel a zenekar helyből lemarad a Death To All jövő évi európai turnéjáról is, ahol ők játszottak volna nyitószámként. Butlert ugyanakkor januárban meg lehet nézni Budapesten is az Obituaryvel.

A Massacre az első floridai death metal-bandák közé tartozott a '80-as években, noha ma már elsősorban arról ismert az utókor számára, hogy számos szállal kötődött a Death korai időszakához. A Back From Beyond előtt a zenekar utolsó albuma 1996-ban jelent meg, de 2012-ben már kihoztak egy feltámadási minialbumot is Condemned To The Shadows címmel.

 

Hozzászólások 

 
#2 El Sadistico 2014-12-12 10:40
Elég fáradtka lett az a lemez igen. És Kam Lee is nagyon hiányzott róla....
Idézet
 
 
+2 #1 iLane 2014-12-12 09:18
Tegyük hozzá azért, hogy elég fos lett az új lemez, talán ez is közrejátszott...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.