Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyolc és fél perces új dallal jelentkezett az Avenged Sevenfold

1013a7xMajdnem teljesen váratlanul közzétette első új dalát az Avenged Sevenfold. A The Stage című, meglehetősen hosszú darab a zenekar friss lemezén szerepel majd, amely még idén megjelenik, és az első lesz az új dobossal, Brooks Wackermannel.

A hétvégén a mexikóvárosi Knotfesten játszik az Avenged Sevenfold, és a banda ehhez a fellépéshez igazította első új single-jének premierjét. A The Stage című, nyolc és fél perces szerzemény a csapat új nagylemezén szerepel majd, amely az első pletykák szerint december 9-én jelenik majd meg Voltaic Oceans címmel, ám M. Shadowsék környezetéből egyelőre még senki sem erősítette meg sem a dátumot, sem az elnevezést. Ezeket illetően október vége felé várhatók további információk.

„Leginkább azt mondanám, hogy baromi agresszív”, jellemezte még korábban a készülő új albumot Zacky Vengance gitáros. „Mindenféle agresszív irányba terjeszkedik, de közben a dallamosság is megmaradt. Sok olyan metalelem van a dalokban, amiken annak idején felnőttünk, és tonnányi dallam. De nehéz jellemezni a végeredményt. A mostani stádiumban a durva rá az egyetlen megfelelő jelző.” „Megint teljesen más lesz ez a lemez, mint az előzőek”, tette hozzá Brooks Wackerman, a banda tavaly novemberben leigazolt új dobosa. „Biztosan tudom ezt: noha avengedesen szól majd, más lesz, mint a Hail To The King. Szerintem több klasszikus Avenged lesz benne, és beleszövünk új elemeket is.”

Az Avenged Sevenfold legutóbbi nagylemeze, az említett, 2013-as Hail To The King az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában is felkerült a listák első helyére, és több mint egymillió példányban kelt el világszerte – ezzel az utóbbi évek egyik legsikeresebb rock/metal-kiadványának számított.

 

Hozzászólások 

 
-3 #6 Draveczki-Ury Ádám 2016-10-15 07:49
Idézet - valarmorgulisz:
A szerkesztőségi azon tagjai közül, akik szeretik/hallgatják az A7x-et mit gondolnak? :) Érdekelne.

Az előző lemeznél mindenképpen izgalmasabb és erősebb, de nem ájultam el tőle.
Idézet
 
 
-1 #5 valarmorgulisz 2016-10-15 07:40
A szerkesztőségi azon tagjai közül, akik szeretik/hallgatják az A7x-et mit gondolnak? :) Érdekelne.
Idézet
 
 
+3 #4 KsE Fan 001 2016-10-14 01:06
Mindenkitől elnézést. Imádom az a7x-et de ez....jöhetnek a minuszok de támasszák fel Jimmy-t.....
Idézet
 
 
+5 #3 bjorn 2016-10-13 22:24
Én sosem szerettem őket, de ez szerintem elég jó
Idézet
 
 
+9 #2 Final Command 2016-10-13 19:52
Nekem ez tetszik, pedig utoljára a City of Evilt szerettem tőlük.Végre nem akarnak Metallica lenni.
És az ahogy jó értelemben szét van gitározva a szám, tényleg a CoE-re emlékeztet.
Idézet
 
 
+4 #1 valarmorgulisz 2016-10-13 17:00
meh..1-2 hallgatás után még a hót unalom jelzőt is lemerem írni.
Valahogy nincs meg benne a kampó, ami berántson. Vártam végig, hogy majd "namajdmost, de mostmár tényleg robbania kell" a dalnak, aztán úgy a négyésfeledik percnél feladtam. Szuper az építkezése, a gitár boka lefosós, Shadow jól énekel, Brooks jól üt, húz a dal, de hiányzik a szív és a dallam.

Azt már csak vékonyan merem leírni, mert átharapják majd itt a trollkom, hogy a klip ötletessége mellett, valahol a távolban érzem, hogy mennyire fontoskodó volt a hozzáállás, amiről szólni akar.

A city of evilüs hasonlatot meg végképp nem értem még, pedig olvasom a kommentek között. Szerintem ez self titled íz és csipetnyi hail to the king üresség, így pár ismerkedés után. Majd mea culpazom, ha változik valami pár nap múlva.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.