Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Novemberben új album Dani Filth zenekarától

0808devilmentNovember 18-án jelenik meg a Nuclear Blastnél a Devilment új nagylemeze. A zenekar elsődlegesen arról híres, hogy frontembere Dani „Filth" Davey, a Cradle Of Filth énekese.

Elkészült második albumának felvételeivel a brit Devilment. Az album november második felében jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában, és ugyan végleges címe még nincs, azt máris tudni, hogy olyan dalok kerülnek majd fel rá, mint a Shine On Sophie Moone, a Life (Is What You Keep From The Reaper), a JudasStein, a Hell At My Back, a Plot Spoiler: There Will Be Monsters, illetve a Hitchcock Blonde, amely egyben az első klipszám is lesz. A zenekarban végbement egy tagcsere is, hiszen új dobosuk van Matt Alston személyében, aki Aaron Boastot váltotta.

A Devilment első lemeze 2014 őszén jelent meg The Great And Secret Show címmel, és 2011-ben alakultak. Dani a következő évben lépett be hozzájuk, pedig eredetileg csak pár demó erejéig segített volna be a csapatnak: ám végül annyira jól működött a kollaboráció, hogy a Grotescapology című nyolcsszámos anyag rögzítése után is a többiekkel maradt. A banda alapítója egyébiránt Daniel J. Finch gitáros, és a többiek is viszonylag ismeretlen zenészek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.