Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

November végén jelenik meg Steven Adler új lemeze

Back From The Dead címmel november 26-án jelenik meg az egykori Guns N’ Roses ütős Steven Adler új csapata, az Adler bemutatkozó nagylemeze. Az anyag kiadója a New Ocean Media, a producer Jeff Pilson, a keverős pedig Jay Ruston volt, és az anyagon Slash, illetve John 5 is vendégszerepel.

Steven Adler, a Guns N’ Roses eredeti dobosa nem csinált túl sok érdemlegeset, mióta 1990-ben kipenderítették a világ legveszélyesebb rockzenekarából. Habár számos formációt tető alá hozott az elmúlt két évtizedben, hosszabb távon voltaképpen egyikből sem lett semmi érdemleges, noha az elsősorban Guns klasszikusokkal haknizó Adler’s Appetite kétszer eljutott Budapestre is az előző évtized közepén. Steven új csapata, az Adler az egykori Dokken basszer, Jeff Pilson producerkedése mellett teljes egészében felvette első nagylemezét, amelynek keveréséért Jay Ruston (Anthrax, Steel Panther, Stone Sour) felelt. Az anyagon Slash és John 5 is vendégszerepelnek, az első single, a The One That You Hated pedig már kapható az iTunes-on. Jó hír, hogy ezt november végén a stílusos Back From The Dead címmel egy teljes album is követi. Steven társai a bandában Jacob Bunton énekes, Lonny Paul gitáros és Johnny Martin basszer, akik egytől egyig elismert hollywoodi klubveteránok, szélesebb körben azonban egyikük sem ismert.

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Back From The Dead
02. Own Worst Enemy
03. Another Version Of The Truth
04. The One That You Hated
05. Good To Be Bad (vendég: John 5)
06. Just Don't Ask (vendég: Slash)
07. Blown Away
08. Waterfall
09. Habit
10. Your Diamonds
11. Dead Wrong

Az Adler első koncertjére a KISS által elindítandó Kiss Kruise luxushajón kerül majd sor: az út október 31-én kezdődik Miamiben, és a Bahamák érintésével tér vissza ugyanoda november 4-én.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.