Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Női gitárost igazolt az ősszel újjáéledő Evanescence

0810jenNoha egy ideje még úgy tűnt, akár véget is érhet az Evanescence sztorija, ősszel ismét megmozdul az évezred elejének egyik legsikeresebb rockcsapata. Egyelőre csak néhány koncertről van szó, az azonban már biztos, hogy egy új gitárossal.

„Két album, illetve számtalan színpadi és világ körüli kaland után kitelt Terry Balsamo ideje az Evanescence-ben”, jelentette be az új gitáros, a német származású Jen Majura érkezését Amy Lee. „Akármennyire nehéznek is bizonyult mindez számunkra, mindenki tisztában volt vele, hogy ez a helyes döntés. Mindig is nagyon szeretjük majd Terryt, és csakis boldogságot, egészséget és szeretetet kívánunk neki! Miután végignyomoztam a bolygót, Dél-Németországban találtam meg az Evanescence hiányzó részét. Boszorkányosan játszik, angyalian énekel, és olyan jókat lehet vele nevetni, mint egy jóbaráttal. Múlt héten együtt töltöttünk néhány napot New Yorkban, ahol furcsa családi történeteket meséltünk egymásnak, szusit ettünk, de művészi inspirációt és mások cipőit is megosztottuk egymással. Oké, ebben talán némi kemény pia is közrejátszott… Alig várjuk, hogy ősszel együtt játsszunk, és az egész show-t egy új szintre juttassuk. Tudom, hogy azt a szeretetet és megbecsülést kapja majd tőletek, amit egy erős, tehetséges nő megérdemel. Nem is üdvözölhetném boldogabban új nővérünket a zenekarban!”

Az Evanescence utoljára 2012 őszén állt színpadon, novemberben azonban ismét megmozdulnak három kisebb szabású amerikai buli, illetve a japán OzzFest erejéig. Azt egyelőre nem tudni, terveznek-e új lemezt, és ha igen, mikor. A banda hallgatásában az az 1,5 millió dolláros per is közrejátszott, amit a csapat tavalyelőtt indított a Wind-Up kiadó ellen bizonyos kifizetetlen összegek és a zenekar autonómiáját súlyosan sértő döntések miatt – elképzelhető, hogy ezen a fronton is megoldódni látszanak a problémák…

 

Hozzászólások 

 
+14 #3 pumpika666 2015-08-10 14:51
jó kis husi, lehet mást is csináltak amy lee-vel közösen? :) nyami
Idézet
 
 
+6 #2 BB 2015-08-10 13:17
Ha nem csak az emlékezetem, ez az a csaj, aki pár éve a pesti Rage-koncerten felment vendégénekelni a csapathoz. Bizony le is énekelte az elődbrigád frontcsaját (talán a Freekozaks volt, már meg nem mondom...)
Idézet
 
 
+15 #1 józsi 2015-08-10 13:16
Szexi :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.