Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nincsenek formátumok, nincsenek szabályok

0509johnAugusztus 12-én jelenik meg Rob Zombie jelenlegi és a Marilyn Manson egykori gitárosa, John „John 5” Lowery új szólóalbuma Careful With That Axe címmel. A zenész június 16-án Budapesten is fellép az Aerodrome Fesztiválon.

Rodger Carter dobossal és Matt Bissonette basszusgitárossal készítette el új nagylemezét John 5, Rob Zombie gitárosa, aki napokon belül Magyarországon is fellép főnöke csapatával. A This Is My Rifle című első single már a jövő héten kijön. Az albumon vendégek is szerepelnek majd, de egyelőre még nem tudni, kik.

„A lemez címe és az összes dalcím is a baltás gyilkosok témaköréhez meg ilyesmikhez kapcsolódik”, mondta korábban John az albumról. „Őrült anyag. Akinek tetszettek a régi albumaim, annak ez is nagyon be fog jönni, mert baromi intenzív. Ezeket a lemezeket nagyon jó móka elkészíteni: csak a gitár szeretete miatt csinálom őket, meg hogy inspiráljak velük másokat is… Életem legokosabb döntései közé tartozott, hogy elkezdtem mozogni ezen a mezsgyén. Amikor otthagytam a Marilyn Mansont, azt mondtam: oké, akkor most végre elkészíthetem az első instrumentális albumomat. És nagyon jól is ment, szóval most már a hatodiknál tartok. Itt nem a pénz a lényeg, és ezt szerintem a közönség is érzi. Simán belefér, hogy először feldolgozok egy Chet Atkins nótát, utána meg valami hibbant death metal következik, szóval nagyon széles spektrumon mozog a zene: nincsenek formátumok, nincsenek szabályok.”

0613john5cA dallista az alábbi:

01. We Need To Have A Talk About John
02. This Is My Rifle
03. Flight Of The Vulcan Kelly
04. Jerry's Breakdown
05. Villisca
06. Portrait Of Sidney Sloan
07. Jiffy Jam
08. Six Hundred and Sixty Six Pickers In Hell
09. El Cucuy
10. The Dream Slayer

Ahogy írtuk, John is ott lesz Rob Zombie zenekarával június 16-án Budapesten, az első magyarországi Aerodrome Fesztiválon a Limp Bizkit, a Battlecross és a Powerman 5000 társaságában. További információk a fesztivál weboldalán és facebookos felületén.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.