Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nincs több halogatás és mellébeszélés, folynak az új Van Halen munkálatai

0624vhMegkezdte a munkát a 2012-es A Different Kind Of Truth lemez folytatásán a Van Halen. Az információ az Alter Bridge és a Creed gitárosától, Mark Tremontitól származik, aki Wolfgang Van Halennel ápolt jó viszonya miatt legutóbb is az elsők között hallgathatott bele a készülő anyagba.

Az Alter Bridge-dzsel júniusban Budapesten is fellépő Tremonti a VH1 Radio Networknek adott interjújában ejtette el az információmorzsát, amikor szólóprojektjének következő lemezéről faggatták. Itt ugyebár Wolfgang Van Halen a basszusgitáros. „Wolfgangnak nagyon sok dolga van mostanában a Van Halennel, mert készítik az új albumot, szóval nem lesz egyszerű egyeztetni az időbeosztásunkat”, mondta a gitáros, aki azonban ennél bővebbet nem tud a lemezről, mert Wolfie neki sem árul el róla semmit. „Semmit nem mondott a zenéről, csak azt, hogy remekül szól, haver, remekül szól.” Mindez még azt is jelentheti, hogy Wolfgang – a 2012-es albummal ellentétben, amelyre Eddie Van Halen játszotta fel a basszustémákat – ezen az anyagon akár szerepelhet is.

„Három napja jártam Edward házában, és elkezdtük összerakni az új zenéket”, mondta David Lee Roth énekes egy interjúban még tavaly augusztusban. „Írunk: én rutinszerűen hozom a szövegeket, a banda pedig rutinszerűen játszik együtt, méghozzá hetente legalább háromszor Ednél.” Az énekes ugyanakkor hozzátette: senki se kezdjen még el nagyon örülni, a csapatnak ugyanis legalább másfél évébe telik majd, mire véglegesíti és megjelenteti a következő anyagot. A Different Kind lemezre közismerten rengeteg régi, még a ’70-es évekből megmaradt téma került fel, és Wolfgang egy szintén tavalyi közlése alapján ezen a téren ezúttal is afféle vegyes megoldás várható. „Rengeteg egyéb megmaradt régi ötletből tudunk dolgozni, de van néhány új téma is, amiken szintén rajta vagyunk. Sosem tudhatod előre, mi fog történni”, mondta a basszer a The Pulse Of Radiónak.

Az A Different Kind Of Truth megjelenése óta több mint 700 ezer példányban kelt el világszerte, ami a mai viszonyok között komoly sikernek tekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Wildhearted 2014-02-13 21:25
Rock N Rolll!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.