Shock!

január 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nincs már állójegy a Pearl Jam budapesti koncertjére

Noha érezhető volt némi felzúdulás a Pearl Jam jövő nyári budapesti koncertjének jegyárai miatt, mindez nem tántorítja el a rajongókat a vásárlástól: állójegy már nem kapható a koncertre.

1114pearljam

Mint arra a Grungery tegnap Facebook-oldalán felhívta a figyelmet, elfogytak az állójegyek a Pearl Jam budapesti, július 15-ei koncertjére. A megmaradt ülőhelyekre 26.150, 30.150 és 36.150 forintért válthatók még belépők. A sokéves tapasztalat szerint ilyen esetekben a jegyértékesítés későbbi szakaszaiban még szokott felszabadulni kisebb-nagyobb mennyiségű jegy (ez az adott produkció igényeitől is függ általában), de aki erre bazíroz, annak érdemes folyamatosan figyelnie a hivatalos felületeket. Ezek alapján okkal feltételezhetjük, hogy a budapesti buli előbb-utóbb teljesen sold out lesz.

A jövő nyári európai Pearl Jam-turnén egyébként több állomás is teltházas már, így például Frankfurt, Berlin, Koppenhága, illetve Amszterdamban mindkét buli. Krakkóban és Bécsben szintén nagyon kevés jegy maradt már. A budapesti bulira belépők kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.