Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nightwish: totális interjústop az amerikai turnén

Egyetlen interjút sem ad a Nightwish, akik éppen nagy sikerrel turnéznak Észak-Amerikában a kirúgott Anette Olzon helyére ideiglenesen – vagy nem ideiglenesen – beállított Floor Jansennel. A jelekből viszont arra lehet következtetni, hogy a csere zökkenőmentes volt.

„Nem adunk pillanatnyilag interjúkat", írta egy emailben az YLE nevű finn website kérdésére a főnök, Tuomas Holopainen billentyűs. „A sajtónyilatkozat, amiben beszámoltunk Anette távozásáról, minden lényeges információt tartalmazott a történtekről." Jukka Nevalainen dobos egy üzenetében szintén hasonlóan foglalt állást. „Most minden erőnkkel a turnéra koncentrálunk, szóval nem fűzünk kommentárokat a történtekhez, sajnálom", írta az ütős.

Maga Floor Jansen sem méri túl bőven az információkat a turnéról: ugyan a múlt héten már jelezte, hogy eredetileg is ő énekelt volna novembertől a bandában, az interjústop természetesen rá is vonatkozik. „Most már tíz éve annak, hogy az After Foreverrel előzenekarként becsatlakoztunk a Nightwish turnéjára, és azóta is kapcsolatban voltunk. Ez jóval könnyebbé és barátságosabbá tette az egész szituációt", írta weboldalán az énekesnő.

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 tschaby 2012-10-11 14:45
A Nightwishnek fennállása óta először van igazi frontembere (vagy asszonya)! Floor láthatóan hatással van a többi zenészre.
Idézet
 
 
+1 #4 Gabe 2012-10-11 12:22
Jó kis nő.
Idézet
 
 
+1 #3 Assassin 2012-10-10 20:24
Tarja után egyből egy Floor-hoz hasonló képességű énekest kellett volna választani.. de mindegy, csak maradjon Floor a Nightwisben. Tuomast még nem láttam ennyire hosszan headbangelni, mint az utóbbi pár Floor-os koncerten.. \m/ szerintem jót tett a bandának Floor.
Idézet
 
 
-3 #2 kamikaze 2012-10-10 09:57
Jó hangja van, de egy másik felsőt is felvehetett volna, amivel nem kell vigyázni, hogy lecsúszik. Bár akkor lenne igazán metál a buli! Így viszont néhol egy kicsit idétlen és mesterkélt a mozgása, amit idővel és több rutinnal persze helyrehozhat majd.
Idézet
 
 
#1 Elis 2012-10-10 09:22
Gondolom, kell egy kis idő, míg minden építőkockát a helyére raknak, hogy ne jöjjenek ki negatívan a dologból, ha már Anette keresztül húzta a számításokat...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.