Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg a Pain Of Salvation Izlandon forgatott új videóját!

Új videóval jelentkezett a Pain Of Salvation a tavaly ősszel kiadott speciális Falling Home albumhoz. A klipet a címadó számhoz forgatták Daniel Gildenlöwék.

Még ezekben a hetekben is a tavalyi év végén megjelent Falling Home gyűjteményt népszerűsíti a svéd Pain Of Salvation. A zenekar korábbi dalainak akusztikus alapú, más stílusok elemeivel kacérkodó átértelmezéseit rejtő friss album kapcsán ezúttal a címadó dalhoz forgatott videót a banda, ez alább megtekinthető. A klipet Izlandon forgatták Hilmir Berg Ragnarssonnal és Soley Astudottirral.

Párhuzamosan persze a következő nagylemez is készül már. „Folyamatosan írom a zenéket, rakom össze az ötleteket, szóval anyagunk már van”, mondta Gildenlöw a Shock!-nak a Falling Home kapcsán adott interjújában nemrég. „A mostani állás szerint valamikor jövőre rakjuk össze a témákat zenekari szinten, és a felvételek is 2015-ben kezdődhetnek meg. Igazából itt is lenne már az ideje, hiszen a Road Salt One-hoz és a Road Salt Two-hoz köthető periódus végül a betegségemmel meg ezzel a feldolgozásalbummal együtt hosszabbra nyúlt, mint azt eredetileg terveztük... Még korai lenne bármit is kőbe vésni az irányvonallal kapcsolatban, de az eddigi ötletek súlyosabbak, mint a legutóbbi két album, és én magam is szomjazom rá, hogy valami keményebb, lendületesebb anyagot készítsünk. Általában a telefonommal szoktam rögzíteni, ami éppen eszembe jut, és a mostanáig összegyűjtött témák sok szempontból a The Perfect Element és a Remedy Lane irányába mutatnak leginkább.”

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.