Shock!

május 22.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg a Dreyelands-et Pécsen, és segíts Japánnak!

A Dreyelands zenekar egy eddig meg nem jelent dala is szerepel a finn Lion Music kiadó június 17-én kiadott Embrace The Sun című válogatáslemezén. A dupla album bevételeiről és jogdíjairól az összes szereplő lemondott a 2011 márciusában bekövetkezett japán földrengés és cunami áldozatainak javára, a befolyó összegeket a Japán Vöröskereszt számára folyamatosan utalják. A magyar csapat azonban tovább ment egy lépéssel.

„A Dreyelands zenekarral arra gondoltunk, hogy a magunk szerény módján egy további lépéssel megpróbáljuk az emberek tekintetét Japán felé fordítani, sarkallva őket arra, hogy segítsenek az áldozatoknak. Ehhez azonban a Ti segítségeteket is kérjük!", áll az egyik legjobb magyar progresszív metal banda felhívásában.

És hogy miként lehet segíteni? A fent említett Life Is Worth The Pain című dalt a zenekar élőben először a Rockmaraton Fesztiválon játssza 2011. július 6-án, 17 órakor. Ha ott leszel a bulin, nincs más dolgod, minthogy mobiltelefonnal rögzítsd a dalt, feltöltsd a YouTube-ra, és a video leírásában tüntesd fel a Japán Vöröskereszt számlaszámát. Ezután továbbítsd a bandának a felvétel linkjét.

Részletek a YouTube-os feltöltéshez:

Zenekar: Dreyelands

Dal címe: Life Is Worth The Pain

Leírásba: „Támogasd a 2011 márciusi japán földrengés és cunami áldozatait a Japán Vöröskereszten keresztül! / Make a donation to the Japanese Red Cross Emergency Relief for the victims of the 2011 March earthquake and tsunami that strucked Japan: http://www.jrc.or.jp/english/relief/l4/Vcms4_00002070.html . A dal elérhető a Lion Music kiadó Embrace The Sun című segély lemezén / the song is available on the 'Embrace The Sun' benefit album released by Lion Music Label."

Ötletek a tagekhez: dreyelands, life is worth the pain, lion music, embrace the sun, japan, earthquake, tsunami, földrengés, cunami, támogatás, donate, vöröskereszt, red cross stb.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.