Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

New Hip Moon: még egy dal a hamarosan Budapesten is fellépő Grave Pleasurestől

Szeptember 4-én, a Columbiánál jelenik meg a Grave Pleasures első – de valójában második – nagylemeze, amely a Dreamcrash címet kapta, és a második dal is meghallgatható róla New Hip Moon címmel. A Beastmilk utódformációja szeptember 28-án Budapesten is fellép.

0718gp

A finn-brit Beastmilk két évvel ezelőtt jelentette meg első és utolsó nagylemezét, a hihetetlenül sikeres, körülrajongott Climaxet, majd Johan Snell alapító gitáros távozása miatt más formában folytatták. A változásokat jelzi az is, hogy az énekes Kvohst innentől fogva polgári nevén, Mat McNerneyként fut a bandában, de leigazoltak egy új dobost is Uno Bruniusson (In Solitude) személyében. A Grave Pleasures néven elkészített első album már a Sonynál jön ki ősz elején, producere pedig nem más volt, mint Tom Dalgety, a Killing Joke korábbi munkatársa. „A Climax amolyan rövid bemutatkozás volt", mondja a friss dalokról a frontember. „Az új számok annyira nyersek és erőteljesek, hogy sokkal mélyebbre ásnak. Nem állunk meg a prológusnál: egyenesen a világvégével ápolt szónikus szerelmi viszonyunk zenitje felé haladunk!"

A zenekar szeptember 28-án Budapesten, az A38 Hajón is fellép, további részletek itt. A New Hip Moondal alább meghallgatható az új albumról.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.