Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Neurosis: vége a látványos élő show-k korának

Az elementáris zenéje mellett hibbant, látvány tekintetében is páratlan koncertjeiről is ismert Neurosis meglepő változást jelentett be: Scott Kellyék innentől fogva elhagyják a fellépéseken a vizuális elemeket, és csakis a zenére támaszkodva kívánják elérni ugyanazt a hatást.

Óriási változások állnak be a következő időszakban a Neurosis háza táján. A kaliforniai metalosok mindig is híresek voltak brutális intenzitású élő koncertjeikről, ahol a vizuális elemek legalább akkora súlyt kaptak, mint maga a zene. Innentől fogva azonban a nemrég Honour Found In Decay címmel új lemezzel jelentkezett banda elhagyja a retinagyilkos fényeket, vetítéseket, és csakis a zene erejére épít majd a fellépéseken. Mindez egyben azt is jelenti, hogy a látványért felelős, több mint tizenkét éve velük dolgozó Josh Graham a továbbiakban nem dolgozik velük.

A Neurosis nem indokolta meg meglepő döntését azt leszámítva, hogy így érezték helyesnek, és azt sem tudják, meddig ragaszkodnak majd a pőrébb megközelítéshez. Remélhetőleg előbb-utóbb kiderül, miért is választották ezt az utat.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.