Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem csak azt ünnepeljük, hogy független bandaként másfél évtizeden keresztül fent tudtunk maradni”

Két új dallal jelentkezett a The Southern Oracle. Az idén fennállása tizenötödik jubileumát ünneplő zenekar számos érdekességet tervez 2024-re.

0129tso

A Kókai Barnabás vezette The Southern Oracle sorra lepi meg a rajongókat 2024-ben: először egy vidéki turné hírével álltak elő, most pedig két új szerzeményt is kiadtak, nagyjából két héttel budapesti nagykoncertjük előtt. A turné első állomása máris teltházas lett, a busz pedig robog tovább Sopron, Szombathely, Kecskemét, Győr és Székesfehérvár felé.

A frissen megjelent Nocturnal Kingdom című anyagról így nyilatkozott a frontember: „Idén van a TSO fennállásának tizenötödik évfordulója, aminek alkalmából jó néhány dologgal készülünk, ugyanis nemcsak azt ünnepeljük, hogy kis független bandaként másfél évtizeden keresztül fent tudtunk maradni, hanem hogy erősebbek vagyunk, mint valaha. Éppen az ország körüli turnénkat nyomjuk, aminek keretein belül minden állomáson külön setlistet játszunk, de az összes bulin felcsendül ez a két új szám, ami a Nocturnal Kingdom címet viselő single formájában január 26-án ki is jött, időben az eddigi legnagyobb koncertünk előtt, ahol egy a teljes diszkográfiánkat felölelő, huszonöt számos szettet fogunk eljátszani Budapesten az Akváriumban. A legutóbbi két nagylemezünket szinte otthon írtuk a pandémia és utóhatása miatt, ami igazán hasznosnak bizonyult, viszont ezt a két számot néhány riff ötlettel lemenve a terembe raktuk össze, érezve az élőben felszabaduló közös energiákat. A Executioner a metálzene gyökereihez visszanyúló, tradicionális alapokra épülő, de mégis nagyon TSO-s szám, a Bodysnatcher pedig talán az eddigi legkeményebb dalunk, pörgessétek!!"

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.