Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem ülünk a babérjainkon, nem követjük a trendeket és nem adunk kegyelmet”

0420autopsybandJúlius 1-jén érkezik a legendás San Francisco-i goregrind/death mester Autopsy hatodik stúdióalbuma, amely a The Headless Ritual címet kapta, és a Peaceville kiadó gondozza majd. Az album producere Adam Munoz volt, és aki beteg szövegekre, illetve ultrabrutális zenére vágyik, az most sem foghat mellé a zenekarral.

Az extrém zenei húzásairól és legendásan beteg szövegeiről elhíresült Autopsy közel másfél évtizedes szünet után alakult újjá 2008-ban, és idén jelentették meg kiválóan sikerült visszatérő albumukat, a Macabre Eternalt. A zenekar jelenlegi felállásában három eredeti tag zenél Chris Reifert dobos/énekes, Danny Coralles gitáros és Eric Cutler gitáros személyében, a basszusgitáros pedig Joe Trevisano, a szintén perverz szövegeiről ismert Abscess egykori muzsikusa. Az új nagylemez a csapat hírnevéhez méltó borítóját Joe Petagno (Motörhead, Marduk) készítette.

0420autopsyA zeneileg szokásosan brutálisnak ígért anyag a csapat szerint minden Autopsy stílusjegyet felvonultat majd a banda kaotikus riffelésétől, őrült szólóitól kezdve a doomos betétekig és a beteg vokalizálásig. „Csakis azt a szörnyű brutalitást várhatjátok a lemeztől, amiről az Autopsy eddig is ismert volt”, mondja az anyagról Reifert. „Nem ülünk a babérjainkon, nem követjük a trendeket és nem adunk kegyelmet. Jegyezzétek be a júliusi dátumot a naptáratokba, és válasszatok koporsót, amibe majd belefeküdhettek és ahol meghallhattok. Vár rátok a sötétség és a halál…”

A dallista az alábbi:

01. Slaughter At Beast House
02. Mangled Far Below
03. She Is A Funeral
04. Coffin Crawlers
05. When Hammer Meets Bone
06. Thorns And Ashes
07. Arch Cadaver
08. Flesh Turns To Dust
09. Running From The Goathead
10. The Headless Ritual

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Flagellator1974 2013-06-17 19:21
Iszonyat jó az Arch Cadaver. Főleg a bevezető dallamok. Jó hallani, hogy még nem kezdenek nyálasodni. Olyan ez az egész, mint a jó cefreszag.
Idézet
 
 
+2 #1 tschaby 2013-04-20 20:25
Már várom ezt a lemezt, az új Entrails-szel együtt! A Severed Survival volt az egyik kedvenc Death Metal kazettám (piacos "eredeti") ált.sulis vége felé. Fúú de régen volt az, b@ssza meg!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.