Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem tudott kibékülni Eddie Van Halennel Michael Anthony

Nem nyílt alkalma rendezni nézeteltéréseit Eddie Van Halennel Michael Anthonynak. A basszer ugyanakkor ma már kapcsolatban van Alexszel és Wolfganggal.

0114mikey

Ma már köztudott: a Van Halen nagyon közel került egy amerikai stadionturnéhoz 2019 nyarára, amelyen a banda klasszikus felállása vett volna részt, vagyis a Van Halen testvérek mellett David Lee Roth és Michael Anthony. „Kaptam egy hívást a Van Halen-táborból, Irving Azoff menedzser irodájából”, mondta most a témáról a KSHE rádiónak Michael. „Három vagy négy éve lehetett, nem tudom, pár éve… Megkérdezték, visszajönnék-e, benne lennék-e egy újjáalakulásban. Aztán haladtak is előre a dolgok, de utána Eddie beteg lett, elkezdett európai kezelésekre járni… És végül nem lett semmi az egészből. Szerintem túl beteg volt hozzá.”

Anthonynak – Sammy Hagarrel ellentétben – nem nyílt alkalma rendezni korábbi nézeteltéréseit Eddie-vel annak októberi halála előtt, a két zenész nem beszélt egymással a Van Hagar 2004-es, balul elsült újjáalakuló turnéja óta. „Közvetlenül nem beszéltem még Wolfganggal sem. Magától értetődő módon nem akartam zaklatni őket. Alexszel röviden beszéltem Eddie halála után, de szerettem volna tiszteletben tartani a magánszférájukat. És persze Wolfie-val is váltottunk üzeneteket többször. Szívélyes a viszony. Amikor Alexszel beszéltem, mélyen benne volt a gyászban, vagy fogalmazz, ahogy gondolod, de meglehetősen magába borult. Szóval nem erőltetek semmit, de biztos vagyok benne, hogy egyszer majd megint beszélünk, vagy találkozunk.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.