Shock!

február 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Amikor Eddie a múlt héten nem reagált, tudtam: már csak idő kérdése a dolog”

Kapcsolatban állt a halála előtti hónapokban Eddie Van Halennel Sammy Hagar. A Van Halen volt frontembere tehát végül elásta a csatabárdot a gitárossal.

1008sammyevh

Sammy Hagar és Eddie Van Halen hányattatott viszonyát mi is igen alaposan dokumentáltuk az elmúlt évek során, ha azonban hihetünk az énekesnek, a gitáros keddi halála előtti időszakban szerencsére sikerült rendezni nézeteltéréseiket. „Üzeneteket váltottunk, és nagyon szeretetteljes volt minden, miután év elején ismét felvettük egymással a kapcsolatot", írta üzenetében Sammy, amelyet Howard Stern egyik rádióműsorában olvastak fel. „Megegyeztünk, hogy senkinek sem szólunk a dologról, mert egyből elkezdtek volna terjedni a pletykák az újonnani összeállásunkról, satöbbi – márpedig mindketten tudtuk, hogy ez nem fog megtörténni. De Eddie azt sem szerette volna, ha bárki is értesül az egészségi állapotáról."

Sammy néhány hete már sejtette, hogy a gitáros életéből nem lehet sok hátra. „Nagyjából egy hónapja elmaradoztak a válaszai, és rájöttem, hogy ez nem jelent jót. Múlt héten egyszer még ráírtam, és amikor nem reagált, tudtam: már csak idő kérdése a dolog. De így is túlságosan hamar következett be."

Eddie Van Halenről pénteken a Shock! stábja is megemlékezik egy személyes hangvételű összeállítással.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.