Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Nem tudom elképzelni, hogy valaki Jack állapotában képes legyen arra, amit mi csinálunk”

Nemrég Mitch Malloy váltotta a Great White élén Terry Ilous énekest, ám sok rajongóban merült fel a kérdés, hogy nem lehetett volna-e visszahozni a frontra Jack Russellt. A válasz a csapat részéről határozott nem...

0807gw

Lassan egy évtizede külön utakon jár a Great White és Jack Russell énekes, aki egy ideje Jack Russell's Great White néven dolgozik. Előbbi formáció nemrég megvált az utóbbi nyolc év frontemberétől, Terry Iloustől, hogy Mitch Malloy álljon a helyére. „Bizonyos megoldások üzleti szempontból nem működnek, így meg kellett válnunk Terrytől", mondta Audie Desbrow dobos a ListenIowának a tagcseréről. „Voltak véleménykülönbségek, személyes nézeteltérések is. Bizonyos dolgok egy idő után egyszerűen nem működnek, és az embernek ilyenkor tovább kell állnia. A zene világában az ilyesmi sajnos elkerülhetetlen. Én személy szerint jól kijövök Terryvel, és nagyszerű énekesnek tartom. De Mitch is nagyszerű, és alig várjuk a közös munkát vele."

A tábor természetesen kíváncsi rá, miért nem Jacket vették vissza, de ha hihetünk a dobosnak, ez az opció fel sem merült. „Ezen a témán már rég túlléptünk. Rengeteg problémánk volt az évek során Jack miatt, aki aztán egy szövetségi bíróságnál is beperelt bennünket a névhasználat miatt, nekünk pedig rengeteg időt és pénzt kellett fordítanunk a helyzet rendezésére. Ilyesmi után szóba sem kerülhet a visszatérése. Akik látták őt mostanában élőben, azt mondták, elég nehéz végignézni a koncertjein, mert egészségileg sajnos nincs olyan jó állapotban, mint lehetne. A mi időbeosztásunk viszont elég kimerítő, és még számomra is kemény, pedig én legalább félig egészséges vagyok. Nem tudom elképzelni, hogy valaki az ő állapotában képes legyen arra, amit mi csinálunk. A legutolsó közös korszakunkban már tólószékkel meg mankóval közlekedett, úgy kellett felcipelni a lépcsőkön, és az is előfordult, hogy a színpadon elaludt. Egyszerűen elegünk lett ebből. Ez az egész üzlet, mindnyájunknak családja van, és a jelzálogot is fizetni kell. Olyan nincs, hogy valaki 24/7-ben szétütve jár dolgozni, és továbbra is képes ellátni a feladatát..."

Russell több évtizedes szinten küzd alkohol- és drogproblémáival.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.