Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem tudjuk, feloszlunk-e”

Az elmúlt hetekben nagy port vertek fel a Disturbed háza tájáról érkező nyilatkozatok, amelyben az amerikai groove metal banda tagjai hosszabb pihenőt és bizonytalan folytatást emlegettek. Dan Donegan egy friss interjúban ismét megerősítette: nem tudják, hogyan tovább.

„A zenekar kezdete óta mindig volt tervünk a jövőre nézve, pontosan tudtuk, melyik lépést mi követi", magyarázta a gitáros egy dallasi rockrádiónak adott interjújában. „Mindig az volt, hogy először írunk, aztán stúdió, turné, egy hónap otthon, aztán ismét kezdődött elölről az egész. Most nem került szóba ilyesmi, igazából el sem jutottunk a megbeszélésekig. Tudjuk, hogy közeleg a jelenlegi turnékör vége, és még nem terveztük meg, mi következik utána. Tényleg nem tudom, feloszlik-e a Disturbed. Azért nem tudok egyértelmű választ adni, mert nem vagyok benne biztos, hol járnak most fejben a többiek azt leszámítva, hogy remekül érezzük magunkat a turnén, nagy produkcióval nyomulunk, tényleg komoly szinten akarjuk befejezni ezt a szakaszt. De szerintem nem vagyunk készen arra, hogy leüljünk és eldöntsük, mikor akarunk ismét összejönni, vagy egyáltalán akarunk-e."

„Hosszú házasság volt ez mindannyiunk számára", mondta Dan. „Óriási szerencse, hogy a karrierünk ennyire tartósnak bizonyult egy teljes évtizeden át, ez pedig valami új lesz most számunkra. Nem vagyunk benne biztosak, milyen lesz befejezni a turnét további tervek nélkül. Amikor elkezdjük érezni a viszketést, eldöntjük majd, mi legyen. Lehet, hogy öt hónap után jön el ez az idő, lehet, hogy öt év múlva. Most azonban ismét rajongó szeretnék lenni, eljárogatni koncertekre, és új inspiráció után nézni."

Donegan mindehhez hozzátette: David Draiman énekes a turné végeztével megházasodik, és a Disturbed másik három tagja is ott lesz az esküvőn. Vagyis olyan nagyon komoly személyi feszültségek azért biztos nincsenek a bandán belül...

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 matheusthemaggot 2011-07-31 21:52
Groove metal? Inkább heavy, vagy hard rock. Kezdetben meg nu-metal.
Egyébként szeretem a Disturbedet, bár az utóbbi korong eléggé önismétlés lett.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.