Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem töröl koncerteket Charlie Watts halála után a Rolling Stones

1006rsAz eredeti tervek szerint folytatja turnéját a Rolling Stones. Az aktuális észak-amerikai koncerteken eleve Steve Jordan dobolt volna a héten elhunyt Charlie Watts helyén.

Charlie Watts keddi halála ellenére sem változtat aktuális tervein a Rolling Stones, és szeptember 26-án, St. Louisban folytatják a No Filter turnét. A The Sunnak egy zenekarhoz közeli forrás azt mondta: a csapat ahelyett, hogy gyászba borulna, inkább meg akarja ünnepelni a 80 évesen elhunyt dobos életét a koncerteken, és mivel maga Watts is áldását adta korábban, hogy nélküle induljanak útnak, nem akarták törölni a fellépéseket.

Watts pár héttel ezelőtti sürgősségi szívműtéte miatt maradt volna ki a turnédátumokból, a koncerteken a korábban Keith Richards szólócsapatával is játszott Steve Jordan ül majd a dobcucc mögött.

 

Hozzászólások 

 
#2 Zsolti 2021-08-27 09:58
Hűnek kell maradni a közhelyszámba menő mondáshoz: "légy kemény, mint a Rolling Stones". Ha magukba roskadnának, Charlie nagyon megharagudna a síron túlról is. Menni kell tovább már csak az ő emléke miatt is. De nem azért, mert pótolható volna.
Idézet
 
 
#1 SGàbor 2021-08-27 06:41
Nagyon nehéz döntés,de Watts zenekarban töltött 58 éve megérdemli az ünneplést!Jò lenne ha a Shock is ìrna valamelyik Stones klasszikusròl. A Sticky Fingers idén 50 éves!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.