Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem szeretnénk eljutni arra a pontra, amikor azért állunk le, mert muszáj”

0805depOktóber 14-én jelenik meg a The Dillinger Escape Plan új albuma, a Dissociation, amelynek turnéi után a zenekar beszünteti tevékenységét, de egyszer még azért nálunk is fellépnek majd februárban. Az albumról most bemutatták a Symptom Of Terminal Illness című friss szerzeményt.

Októberben jelenik meg az új The Dillinger Escape Plan-lemez, amelyet New Jerseyben és Long Islanden rögzített a zenekar, a gitár- és basszusproducer Steve Evetts, az énekproducer pedig Josh Wilbur volt. A keverést Kurt Ballou végezte, ám rossz hír, hogy a Dissociation turnéit követően a csapat hosszú szünetet tervez. „Nem szeretnénk eljutni arra a pontra, amikor azért állunk le, mert muszáj, vagy mert öregek vagyunk, vagy mert az emberek már túlléptek rajtunk”, mondta Ben Weinman gitáros a döntés hátteréről. „Talán tény, hogy 60 évesen nem csinálhatjuk már ezt, de most még nem azért állunk le, mert képtelenek vagyunk elvégezni a dolgunkat, ez biztos. A realitás viszont az, hogy egy bizonyos idő után ez a fajta koncertezés nem lenne lehetséges: a végtagjaim nagyjából már most is szétmentek, de ez nem számít, mert ha játszunk, akkor játszunk. Olyankor nem létezik semmi más a világon vagy az életünkben. Szerintem ez fog majd a legjobban hiányozni, ezek a pillanatok. A közeljövőben aligha éreznénk azt, hogy nem bírjuk már ezt, még mindig átérezzük az izgalmát, és mindig katarzist élünk át a színpadon, mert még mindig gátlástalan, szabad önkifejezésről beszélünk. És a leállásunk egyik oka pont az, mert jó, hogy még mindig ilyen ez az egész, és urai vagyunk a sorsunknak.”

thedillingerescapeplan_cA dallista az alábbi:

01. Limerent Death
02. Symptom Of Terminal Illness
03. Wanting Not So Much As To
04. Fugue
05. Low Feels Blvd
06. Surrogate
07. Honeysuckle
08. Manufacturing Discontent
09. Apologies Not Included
10. Nothing To Forget
11. Dissociation

Öröm az ürömben, hogy még egyszer, utoljára eljut hozzánk a Dillinger, méghozzá február 17-én játszanak majd az A38 Hajón. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 valarmorgulisz 2016-09-27 20:16
kurvajók mint, mindig
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.