Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem pihenhetsz, mert ismét elkezdesz majd lefelé süllyedni”

0422aabA 21. század egyik nagy underground metal sikersorozata a svéd Amon Amarth nevéhez fűződik. Az éppen karrierje eddigi legnagyobb szabású amerikai turnéjára készülő zenekar roppant elégedett az eredményekkel, de pontosan tudják, hogy ha valamikor, hát most aztán biztosan nem dőlhetnek hátra elégedetten…

„Az elmúlt években már nagyon jól fut a szekér, szóval könnyű dolgunk van”, mondta az ARTE Concertnek Ted Lundström basszusgitáros az Amon Amarth mostani státuszáról. „Viszont mielőtt akkorává vált volna a zenekar, hogy teljes állásban foglalkozhatunk a zenéléssel, nagyon sok vita származott az anyagi kérdésekből. Tudod, hogy megy ez: egész nap dolgozol valami munkahelyen, ahol szabadságra kell menned, ha turnéra indulsz, és már eleve ez sem egyszerű. A hétköznapokban pedig hullafáradt leszel a munkában, és utána még le kell menned este a próbaterembe, miközben tök álmos vagy, és legszívesebben otthon foglalkoznál valami teljesen mással. Voltak kemény napjaink, de ma már minden egyszerűbb. Viszont attól, hogy elértél egy bizonyos szintet a karrieredben, még soha nem dőlhetsz hátra. Nem pihenhetsz, mert ha megteszed, akkor bizony ismét elkezdesz lefelé süllyedni. Ha elértél egy magasabb szintre, ott bizony csak még keményebben kell majd dolgoznod: még nagyobb tervekkel, még jobb albumokkal, még erősebb koncertekkel kell előállnod.”

A még mindig a tavalyi Deceiver Of The Gods lemezt promotáló Amon Amarth ősztől a Sabaton és a Skeletonwitch társaságában turnézik Észak-Amerikában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.