Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem oszlunk fel!”

1107stryperKülön közleményben szögezi le a Stryper, hogy noha tényleg szünetre vonulnak, a zenekar természetesen nem szünteti be tevékenységét. Tim Gainesről azonban nem szól a fáma, vagyis lehet, hogy a basszer harmadszorra is kikerül a keresztény hard rockerektől.

Szeptember végén elég alaposan felborzolta a rajongói kedélyeket a Stryper, akik akkor kijelentették: az aktuális To Hell With The Devil emlékturné után hosszabb szünet következik náluk bizonyos belső problémák miatt. „Noha rendkívül izgatottan várjuk ezt a turnét, a zenekar és az eklézsiánk több különböző okból is keresztúthoz érkezett. Ezek egy része személyes természetű, és Tim Gaines basszusgitárossal áll összefüggésben, de a zenekar egységére is hatással volt. Mindennek eredményeként azt a döntést hoztuk, hogy a turné végeztével szünetet tartunk, így a csapat összes tagja gondolkodhat és imádkozhat az irány kapcsán, amit a zenekar később vehet. Hisszük, hogy az a helyes, ha őszinték vagyunk veletek, így hitelesen folytathatjuk tovább, és elejét vesszük mindenféle hamis pletykáknak és vádaskodásoknak. Abban is hiszünk, hogy a turnékötelezettségeinkhez is tartanunk kell magunkat. A Stryper neve mindnyájunk számára nagyon fontos, amit és akit pedig megtestesít, még fontosabb", írták akkor.

Mindez természetesen komoly viharokat kavart a táborban, így Michael Sweet énekes/gitáros most külön facebookos posztban igyekezett tisztázni a helyzetet a Facebookon. „Csak hogy tisztázzuk a dolgokat, függetlenül attól, mit hallottatok: Rob, Oz és én nem oszlatjuk fel a Strypert. Miután vége a turnénak, szünetet tartunk, de nem oszlunk fel. A Stryper története folytatódik. Sem a zenekari többség, sem a rajongók irányába nem lenne fair, ha hagynánk, hogy bármi vagy bárki is az elképzeléseink, az elkötelezettségünk, a céljaink útjába álljon. Bőven rejlenek még dolgok a tarsolyunkban, és mi is izgatottan tekintünk a jövőbe. Isten mindnyájunknál hatalmasabb, és az ő segítségével most is éppúgy felülkerekedünk majd a nehézségeken, mint azelőtt. Még bőven vannak tervei ezzel a zenekarral, közösséggel."

A konkrét problémák mibenléte tehát most sem derült ki, de az első nyilatkozatban is nevesített Tim Gaines mindig is a Stryper problémás emberének számított, az évek során kétszer is kikerült a csapatból, és mint látszik, Sweet most is arra céloz, hogy akár nélküle is folytathatják a bandát. Mindez azért is érdekes, mert noha annak idején mindkét alkalommal találtak mást a helyére, Michael az utóbbi években már többször is olyanokat nyilatkozott, hogy amennyiben valaki kiesne a klasszikus négyesből, nem menne tovább a zenekar.

 

Hozzászólások 

 
-2 #1 Csabika 2016-11-08 12:01
Méhek zenekar?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.