Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem léphetsz ki minden egyes zenekarból a világon”

0528eaA csapat egykori gitárosa, Robin Finck került vissza a Nine Inch Nails soraiba, miután Eric Avery nemrég még azelőtt otthagyta a fedélzetet, hogy bármi érdemlegeset is csinált volna Trent Reznor bandájának tagjaként. Avery korábbi zenésztársa, Dave Navarro eközben kifejtette: Eric döntésében a világon semmi meglepő nincs.

Robin Finck került a Nine Inch Nailsbe a Jane's Addictionből ismert Eric Avery (a képen) távozása után. A 41 éves Finck először 1994-től 2000-ig, majd 2008-ban és 2009-ben is zenélt Trent Reznorral, a köztes időszakban pedig a modernkori Guns N' Roses legénységét erősítette. Egyelőre némiképp rejtélyes, pontosan mit is csinál majd a koncerteken a zenész, hiszen annak idején gitározott a bandában, most azonban egy basszer távozása után került vissza a fedélzetre, miközben a jelenlegi NIN felállás elsődleges gitárosa mindenképpen a King Crimsonból ismerős Adrian Belew. Tovább bővíti a lehetőségeket, hogy a csapat mostani inkarnációjában szintén tag Josh Eustis ugyanúgy hangszerek egész garmadáját képes megszólaltatni, mint maga Reznor, vagyis egyelőre nyitott könyv, ki mit csinál majd a színpadon a koncerteken. De valahogy csak megoldják...

Mindeközben Dave Navarro, a Jane's Addiction gitárosa alaposan leszedte a keresztvizet Averyről a NIN-ből történt távozása kapcsán. Mint tudott, Avery 2010-ben már másodjára hagyta ott a Jane's-t, amivel alaposan kiakasztotta társait – még annak ellenére is, hogy a basszer egy elhíresült, hosszadalmas folytatásokban jelentkező YouTube interjúban alaposan részletezte indokait. „Ismét megbabonázott az alkalmatlansága, hogy bármi mellett is kitartson", fejtegette Navarro a Dark Matternek. „Ez a fickó folyamatosan szarságokat beszélt rólam, Stephen Perkinsről és Perry Farrellről, és kétszer lépett ki a zenekarunkból, hogy az energiáit roppant intenzíven a szólókarrierjébe fektesse. Akkor hol van az a szar, amit csinált? Fogalmam sincs... Egy szót sem vesztegetnék erre az egészre, ha nem készített volna egy egész estés mozit, amint minket szapul. Kilépett a Jane's-ből, utána kirúgta a Garbage, aztán belépett a Nine Inch Nailsbe, és most onnan is távozott. Mi a fasz lehet itt a probléma? Nem léphetsz ki minden egyes zenekarból a világon... Eric marha jó abban, hogy másokról beszéljen, másokat magasztaljon, és ezzel esélyeket teremtsen saját maga számára. Ő lesz az első, aki Walt Whitman vagy Picasso nagyszerűségéről értekezik majd neked, de ennek ellenére soha a kibaszott életben semmit nem tett még le egyedül az asztalra. Fejezd be a könyvek olvasását, és végre írj egyet te magad is, haver!"

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 codename333 2013-05-28 17:40
hát én sztem csak szívességet tett Avery azzal h kilépett.A NIN-be sokoldalú emberek valók.Ő meg am sem egy olyan nagy májer.Nem rossz basszeros de én egyetértek Navarroval.Aző helyében nem válogatnék.Pedig NIN is egy jó lehetőség lett volna.Vagy a másik meg h minek vállal el mindent?? köztük olyanokat is amik nem kimondottan a stílusa?Mert sztem ezért lépett ki a NIN-ből is. Kövezzetek meg érte de én am sem tudnám elképzelni Trent Reznorékkal.
Idézet
 
 
+2 #1 CFI 2013-05-28 13:59
josh mellett cortini is ott van a kütyükre, tehát a kombinációk száma kb végtelen lett ezzel a felállással
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.