Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem látok rá okot, hogy stúdióba vonuljunk és dalokat írjunk”

0505mtleyNéhány napon belül elstartol a Mötley Crüe búcsúturnéjának legutolsó európai köre. Nikki Sixx egy interjúban ismét elmondta: ugyan nem zárja ki, hogy a jövőben szülessen egy-két új dal a banda műhelyében, igazság szerint ezt sem tartja túl valószínűnek.

„Az én véleményem szerint feloszlunk, igen”, kísérelte meg tisztázni a Mötley Crüe jelenlegi, lebegtetésektől sem teljesen mentes helyzetet Nikki Sixx a texasi 97.1 The Eagle Rocks rádiónak. „Turnézó zenekarként befejezzük, és ha nem turnézol, akkor bizonyos tekintetben nem vagy többé zenekarnak tekinthető. Hogy ki fogjuk-e újra adni a daiankat? Bekerülnek-e majd különböző filmekbe? Lehet, de azt nem gondolnám, hogy ettől zenekarként működnénk tovább.”

Nikki nem tartja kizártnak, hogy a Mötley esetleg új dalokat is írjon a jövőben, de egyelőre ez sem biztos még. „Személy szerint nem látok rá okot, miért ne. Nem zárjuk be végérvényesen az ajtókat, de én abban hiszek, hogy alapvetően azért írsz zenét, hogy turnézhass vele. Manapság a zene nem önmagáért való ok erre, hiába imádjuk és éljük ma is a zenét. A másik csapatommal, a Sixx: A.M.-mel most éppen egy dupla albumon dolgozom, és utána két éven át turnézni fogok vele. A zene egy eszköz ahhoz, hogy az emberek eljöjjenek, és megnézzék élőben, amint egy zenekar eljátssza nekik ezt a zenét, de végső soron ma már akkor sem ugyanazt jelenti a dolog, mint azelőtt. Most azért hozol ki egy lemezt, hogy utána turnézhass vele. Az én értelmezésemben a Mötley Crüe a jövőben inkább amolyan testvéri szövetség lesz, nem pedig tényleges csapat. Rendszeresen hívjuk majd egymást: hé, itt van ez a film, mi a véleményed? Beletehetnénk egy nótát, hiszen épp most lesz tíz éve, hogy feloszlottunk… De arra nem látok okot, hogy stúdióba vonuljunk, és dalokat írjunk.”

Az alábbi felvétel fényében mi a magunk részéről azt is csak helyeselni tudjuk, hogy a Crüe az év végével búcsút mond a turnézásnak, mert ezt így, ebben a formában valóban nincs sok értelme erőltetni, hiába keresnek vele egy valag pénzt. Az utolsó európai körút mindenesetre november 2-án startol Newcastle-ben, hozzánk legközelebb november 13-án játszanak Münchenben. Utóbbi koncertről a Shock!-on is olvashatsz majd.

 

Hozzászólások 

 
#6 pumpika666 2015-10-30 19:55
huhh, szerencse h nem láttam őket, ez ultragáz(nem a zkar, hanem vince), fájdalmas vonyítások, szenvedés az egész, levegő is elfogyott közben, francba vele, vissza corabi-t :)
a középrésznél inkább mutathattak volna sok közelit a bombázó vokalista csajok tornamutatványa iról :)
Idézet
 
 
+2 #5 bogar 2015-10-30 14:53
Mondjuk velem nyáron is az történt, hogy csorgattam a nyálam a vokalista macákra, a fejemben meg ment a beépített lejátszó. Ezzel részemről is Mötley-t ki is pipáltam.
Pont mostanában gondolkoztam rajta, hogy ha valaki tőlem is megkérdezné 2015 top 10 koncertjét, akkor mik lennének benne! Hát a Mötley eszembe sem jutott, pedig alapvetően nagy kedvenc. Sőt! Magán a koncerten is jól éreztem magam, de hazafelé a kocsiban Mosonmagyaróvár nál már nem a koncert volt a téma, pedig általában Pestig "kitartanak" az élmények.
Idézet
 
 
+5 #4 he-man 2015-10-30 12:53
Idézet - homme:
kíváncsi vagyok a beszámolóra! remélem nem késitek le az előzenekart!!!


Ne aggódj, szerintem le fogják késni. Sosem érdekli őket ;)
Idézet
 
 
+7 #3 homme 2015-10-30 12:14
kíváncsi vagyok a beszámolóra! remélem nem késitek le az előzenekart!!!
Idézet
 
 
+3 #2 gilby012 2015-10-30 10:32
De legalább nem playback-ről megy az ének...
Idézet
 
 
+11 #1 Charlie Firpo 2015-10-30 10:11
Elég lenne csak Vince-nek befejezni, a többiek maradhatnának és lenyomhatnának egy turnét Corabival :) Ez így egy tragikomédia :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.